tiistai 9. elokuuta 2016

Tilaus ja tulevaisuuden näkymiä

Kassiselle on tilattu jälleen uudet valjaat. Tällä kertaa ne ovat Arja Vänttisen mittatilaustyönä valmistamat nahkavaljaat, joten niiden pitäisi olla todella mukavat käyttää. Toivottavasti ne myös vähentäisivät valjashalvauksia, joista Kassinen on kärsinyt aikaisemmin kokeilluilla naru- ja verkkovaljailla. Kauniin vaaleanpunaisten valjaiden pitäisi saapua tällä viikolla.

Sitten jännitävämpiin uutisiin.

Henkilökunta on kypsynyt kesän aikana siihen, että talouteen hankitaan toinen kissa, sillä Karvanaaman poismeno jätti elämään yhden kissan mentävän aukon. Mukavaa olisi etenkin se, että Kassisella olisi kissakaveri, sillä hän ei ole koskaan ennen elänyt ainoana kissana ja voisi pitää lajitoverin seurasta. Uuden kissan on tarkoitus olla luovutusikäinen pentu ja sukupuoleltaan mieluusti poika, sillä niin Kassisen tottuminen uuteen tulokkaaseen olisi helpointa ja sopuisa yhteiselo todennäköisintä. Henkilökunta uskaltaa myös toivoa, että pentu ei ainakaan pompota Kassista, kuten Naama-vainaalla oli tapana.

Sopivaa kissanpentua ei ole vielä löytynyt ja etsintä jatkuu. Paikallisia eläinsuojeluyhdistyksiä on tarkkailtu jo jonkin aikaa, mutta juuri oikeaa pentua ei ole ollut kotia etsimässä. Kissanpennun ruokaa on kuitenkin jo tilattava valmiiksi siltä varalta, että uusi perheenjäsen saapuukin nopealla aikataululla.

Despootti Cassius Typerys Maximus ei vielä tiedäkään, että hänen yksinvaltiutensa päivät ovat luetut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti