lauantai 13. elokuuta 2016

Uudet valjaat

Viime viikolla Kassinen auttoi valjastilauksen tekemisessä. Tilausta varten tarvittiin tieto painosta (4,7 kg) ja rinnanympäryksestä (38 cm). 

Ihanat vaaleanpunaiset valjaat saapuivat alle viikossa. Ne ovat kovin pienen näköiset mutta istuvat oikein hyvin. Hihna puolestaan on Oliver-villakoiran entinen. Kyllä tällä varustuksella kelpaa ulkoilla!

Henkilökunnan toiveet kävivät toteen ja nämä valjaat ovat paljon edellisiä paremmat. Ensimmäisellä kokeilukerralla Kassinen käveli noin kolme metriä ennen kuin romahti, ja myöhemmin matka on pidentynytkin. Kävelytyyli on paljon normaalimpi kuin muilla valjailla ja Kassinen ei ole yrittänyt pureskella niitä kertaakaan tai peruuttaa niistä pois. 

Parvekeulkoilua odottamassa.

Edesmenneessä mansikassa kasvaa pari rikkaruohoa, joita Kassinen on mielellään käynyt pureskelemassa.

Muunkinlainen näpliminen on mukavaa. Kassinen näyttää melkein unohtaneen päällään olevat valjaat.

En ole unohtanut, valjaat on typerät, irti haluaisin olla.

5 kommenttia:

 1. Sinulla on saman väriset Vänttiset kuin minulla. Niitä on kiva käyttää! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Henkilökunta kävi nyt ihailemassa kuviasi Pepsi ja totesi, että kyllä on vaaleanpunainen kaunista mustalla turkilla! Sinä ja Max taidatte myös kävellä niissä oikein taitavasti, kun ihan nurmikolle olette päässeet. Kassis-rukka joutuu tyytymään parvekkeeseen vielä hetken.

  VastaaPoista
 3. Onnea muuten Maxille! Täytti 6 vuotta kuten Kassinenkin aikaisemmin keväällä. :)

  VastaaPoista
 4. Jukra, mäkin sain just tuollaiset melkein samanlaiset valjaat! Ne on olleet tosi hyvät käyttää ja tykkään :) - Mörkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosikin on näköjään hyvin kaunis väri, etenkin Mörön päällä! Pitääkin panna muistiin, että myös se sopii mustan kanssa. Vaikka mikäpä ei sopisi. :)

   Poista