keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pelaaja

Kassisella on taas muutaman päivän ajan vieras. Vieras toi hänelle herkkuja, kuten aiemminkin, mutta mukana tuli myös jotain uutta. Nimittäin tabletti täynnä kissapelejä! 


Henkilökunta oli melkein varma, ettei Kassinen tajuaisi tabletista pelimielessä mitään. Hän kuitenkin selvästi katseli ruutua, kun perhonen lepatteli siinä edestakaisin.

Leppäkerttulaumassa riitti enemmän tarkkailtavaa, mutta eivät nekään aiheuttaneet saalistusyrityksiä.

Piipittävä hiirulainen oli edellisiä jännittävämpi ja sai Kassisen kiertämään ympäri tablettia... 

...ja jopa hyökkäämään! Hui!

Lopulta Kassisen suosikkipeliksi selviytyi pieni toukka, joka näkyy allaolevalla videolla. Sitä hän tiukasti tarkkailee, täppäilee tassullaan ja yrittää napata suuhunsa. Keskittymiskykyä hänellä riittää ainakin muutamaksi minuutiksi, mutta ajan kuluessa hän alkaa selvästi turhautua saaliin ollessa olematon. Henkilökunnan on silloin aika antaa tabletti takaisin vieraalle ja leikittää Kassista jonkin oikeasti olemassaolevan lelun kanssa.Tabletista on myös tyynyksi, vaikka siinä kierteleekin klak-klak-ääntä pitävä skorpioni. Kassinen toivoisikin tablettia joululahjaksi, onhan sillä niin paljon käyttöä!


6 kommenttia:

 1. Siinäpä oiva toive joulupukille, jos tykkäät pelailusta! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan hermot ei kuulemma ehkä kestä, kun ne koko ajan muka joutuvat vahtimaan etten ala järsiä tuon lainatabletin reunoja olemattoman ötökän sijasta. - Kassinen

   Poista
 2. Ipadin peleistä tykkään eniten Paintista. Tai oikeestaan vain Paintista. Siinä saa maalata!

  terves
  Zetor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehtinyt Paintia edes testata, vieras karkasi jo. :< Omaa pelikonetta odotellessa! -Kassinen

   Ihana Zetor, hänen pelailujaan ollaan seurattu jo pitkään. - henkilökunta

   Poista
 3. Jänniä pelejä! Toukkapeli vois olla meilläkin menestys, telkkaristakin kissat katsoo lähinnä vihreätaustaista snookeria :) (Uutena lukijana lueskelen hiljuksiin vanhempiakin juttuja Kassisesta ja Karvanaamasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Onhan noita juttuja jo muutama kertynyt, toivotamme (ainakin enimmäkseen) viihdyttäviä lukuhetkiä! :) -Henkilökunta

   Poista