perjantai 26. elokuuta 2016

Ruokapöydän käyttötarkoituksia

Kassinen viettää paljon aikaa keittiön pöydällä. Hän saa hengata sillä (melkein) milloin tahansa ja käyttää oikeuttaan ahkerasti. Pöydällä saa silityksiä, temppuhetkiä ja nykyään myös hampaitten pesua. Kassinen pitää niistä kaikista!


Kassista pyydetään nousemaan pöydälle.

Ensin tehdään jokin tuttu temppu, josta ansaitsee helposti raksun.

Sitten alkaa harjaus: vasemmalla kädellä tartutaan päästä ja oikeassa pidetään harjaa. Viimeistään tässä vaiheessa Kassisen olisi suotavaa istahtaa. 

Hammastahnaa on nyt käytössä pikkiriikkinen nokare. Kassista se ei enää haittaa, kunhan sitä ei tartu suupielikarvoihin, ja hän tuntuu myös pitävän sen mausta. Edistystä on tapahtunut myös siinä, että naksuttimen käyttö on jäänyt pois hänen tottuessaan operaatioon. 

Hänellä on niin hauskoja ilmeitä.

Luulisi viiksien rutistelun olevan inhottavaa, mutta Kassinen sietää sitä kärsivällisesti raksupalkan toivossa. Välillä hän kyllä perääntyy harjaajan ulottuvilta mutta palaa mielellään takaisin tekemään ylävitosta tai antamaan tassua, ja tempun jälkeen harjaus saa jatkua.

Kuinka kaunis hymy.

Suu auki.

Pöytä on kuitenkin pääasiassa henkilökunnan ateriointia varten ja Kassinen saa oman ruokansa lattialla. Hänenhän on todettu moneen kertaan olevan todella sotkuinen syöjä, sillä sekä ruoka-alusta että lattia ovat usein aivan mönjäiset hänen jäljiltään. 

Eräänä iltana henkilökunnan laittaessa Kassiselle pientä tarjottavaa oli hän niin nälkäinen, että kurkotti lautasen perässä pöydälle, mikä hänelle vaihtelun vuoksi sallittiin. Kenties sivistynyt ateriointitapa toi esille Kassisen käytöstavat ja hän jättikin jälkeensä putipuhtaan pöydän.


Ei yhtään nokaretta lautasen ympärillä. Selvästi Kassisen täytyisi ruokailla näin useammin.

6 kommenttia:

  1. Minusta hampaiden pesussa on syytä laittaa myös vähän hanttiin! Mutta ruoan saat syödä pöydällä; ennenkuulumatonta mutta se olisi ne oikein! - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun vastaanpanemisaluettani on kynsien leikkaus! Joskus herään unesta siihen, kun joku törkeästi puristelee varpaitani ja nipsuttelee lyhemmäksi huolella teroitettuja kynsiä. :( Silloin pitää piilottaa tassua mahan alle, tai jopa poistua paikalta. - Kassinen

      Poista
  2. Vau miten hienosti teillä annetaan harjata hampaat! Meillä vasta opetellaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen oppi sietämään sitä yllättävän nopeasti, olisiko mennyt pari kuukautta. Mutta onhan se harjan suussaolo tosi lyhytaikaista ja raksuja menee runsaasti välipalkkoina. Pitäisi alkaa vähentämään niitä... Harja on lopussa ihan ruoanmuruissa. :D

      Poista
  3. Vaikuttavaa, erittäin vaikuttavaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttavinta on tuo siisti ruokahetki, melkein ennenkuulumatonta. :P

      Poista