torstai 28. heinäkuuta 2022

Taas on herkkuruoka muuttunut pahaksi

Jaahas. Taas. Taas kerran kävi sitten niin, että maailman nirsoin eläin Seppo Johannes kieltäytyy syömästä entistä mieliruokaansa. Henkilökunta ei ymmärrä. Henkilökunnalla on vaikeaa löytää sivistyneitä sanoja tästä kirjoittamiseen. Miksi pitää tuollaisen Sepon täällä asua ja syödä ja etenkin olla syömättä? Voi jumalauta.

Nyt on kyseessä Zooplussan Wild Freedom -merkkinen kanaruoka, jota Seppo on jo pitkään syönyt hyvällä ruokahalulla. Nyt syönti loppui kuin seinään. 

Joo se on minun ruoka.

Anna ruoka Sepolle.

Viime kerralla pahaksi muuttuneen ruokapurkin ulkonäkö ja sisältö olivat sentään oikeasti muuttuneet. Nyt eivät. Nyt on aivan samat raaka-aineet ja ravintosisällöt ja purkin kyljen tekstit ja kuvat ja värit. Mikään ei ole muuttunut, paitsi tietenkin erä. Ja se nyt muuttuu joka tilauskerta. Mikä tässä on muka erilaista? Häh, Seppo?

Miksi myrkytät Seppoa?

Kuolen.

Tällä hetkellä Seppo on saatu syömään pieniä määriä pahaa ruokaa vanhoilla "tarjoa ensin raksuja" ja "syötä kädestä" -kikoilla, mutta hän vaatii joka kerta aikamoisen suostuttelun. Ja jos häntä ei suostuttele, hän ei syö, ja sitten hän itkee, juoksee ympäriinsä ja raveltelee kaikkia maailman asioita, pureskelee kaapistojen kulmia ja muita syötäväksi kelpaamattomia asioita ja käy parvekkeella syömässä kasveja ja sitten puklaa ne lattialle. 

Ai yrität lahjoa raksulla?

No voin syödä ihan vähän jos syötät kädestä ja välillä saan raksuja.

Huomio huolestuneille seponoikeuksienpuolustajille lukijoille: on olemassa muita ruokia, joita Seppo syö, ja raksut ja liha tietenkin kelpaavat, joten ihan nälkäkuolemassa hän ei nirsoudestaan huolimatta ole. Pahaa ruokaa kuitenkin tyrkytetään, sillä henkilökunta haluaisi hänen syövän myös sitä, kun ei kerran ole järkevää syytä sen kelpaamattomuuteen. Ja kun sitä on taas tilattu 24 purkkia. 

Niin voisit antaa kanafilettä mutta kidutat vaan.

16 kommenttia:

  1. Sympatiahalit henkilökunnalle!

    VastaaPoista
  2. Koskaan ei voi tietää mitä tuotannossa uuteen erään on laitettu, mutta kyllä kissa sen haistaa!
    Jatkaa vain harjoituksia, niin kyllä se siitä aikanaan taas maistuu. Tai sitten ei. ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjoituksia jatketaan! Yksi purkki syöty, 23 jäljellä. :P

      Poista
  3. No jos ei maistu niin ei maistu. Piste. Ei ihmisetkään jaksa syödä aina samaa. Ainakin viikko muuta ruokaa, sitten voisin minä ainakin harkita. - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain eilen sianlihaa, se oli hyvää. Söin ja huusin, että voisin syödä sitä aina. Mut varmaan tänään taas saan pahaa mössöä. - Seppo

      Poista
  4. Komppaan Pepsiä, näin se on. Voidaan päätellä, että tämä on mustavalkoisten kissojen ominaisuus (minussakin on mustaa ja valkoista sekä liuta muita värejä). T. Sofi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mustavalkoisia ei saa sortaa vaikka on paljon ominaisuuksia. - Seppo

      Poista
  5. Haa, Seppo ajattelee vaan Piafran kissoja. Niille sopii tuo ruoka...
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo voisi lähettää ruokaa vaikka minne, kunhan ei tarvitsisi syödä sitä. :'D

      Poista
  6. Ei voi mitään, jos ruoka on pahaa. Wild freedomilla on niitä pieniä purkkeja, olisiko sellainen hyvää? On Wide Prairies ja paria muutakin makua. Hukkaprosentti/purkki jää vähemmäksi, jos purkki on tosi pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wild freedomin sininen kalaruoka on Sepon mielestä yhä syötävää. Mikään muu maku ei ole kelvannut, kun on ostettu testiin pikkupurkkeja. :P

      Hukkaa ei ole, Seppo syö! Toivottavasti. Tulevaisuudessa. Kun kärsivällisesti tarjoaa... :'''''D

      Poista
  7. Seponpuolustusvoimat suosittaa kanafileitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seponpuolustusvoimat varmaan ilahtuu kuullessaan, että Seppo on saanut sikaa. Seppo ainakin ilahtui kovasti. Paluu arkiruokaan tulee olemaan rankkaa.

      Poista
    2. Sika-Sepon ja Kana-Kassisen hyvinvointi on tärkeintä.

      Poista
    3. Hahaa, Seppo on todellakin sika joskus! Käy tädin lautasella varkaissa ja muuta!

      Poista