sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Työkoirat

Henkilökuntaan iski äkillinen kissakuvien puute, joten on käytettävä joitain muita otoksia. Toivottavasti lukijakunta ei hirveästi pety (ja Kassinen ja Seppo eivät pahastu).

Teemaksi valikoitui työkoirat, kun pari aiheeseen sopivaa kuvaa löytyi. Kissoillakin pitäisi olla jokin työ, että henkilökunta voisi keksiä kuvattavaa!

Ensimmäiseksi pistetään tähän tietenkin herra Pablo, josta henkilökunnalla riittää vaikka minkälaisia kuvia, sillä hän tekee monenlaisia töitä.

Tänä viikonloppuna hän kuitenkin erityisesti kunnostautui hakemalla lehden.

Tässä puolestaan on uudempi tuttavuus, herra Hero Hermeliini, jolla on maailman silkkisin karva ja hienoimmat kiharaiset lurppakorvat. 

Hän on englanninspringerspanieli, ja Kassiselle ja Sepolle hän on pikkuserkku. Sukunäköä löytyy! 

Herra Hermeliini on vielä nuori mutta tulevaisuudessa hänestä tulee ehkä sienikoira, eli siis sellainen, joka näyttää ihmisille sienten paikat. Nyt hän osaa jo talloa ja litistellä ja murskata parhaat suppilovahverot, eli lisäkoulutusta tarvitaan vain hitunen!

10 kommenttia:

  1. Kissoillahan on työ, koska he esittävät pääosia tässä blogissa ja välillä vastailevatkin meille ihailijoille <3 <3 Varmaan he sivutyönään myös syövät kaikki hiiret kaapeistanne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkkasilmäinen lukija heti tajusi asian oikean laidan! Karvahaalareilla on jo työt, vaikka hiirten syöminen ei hommaan kuulu. Kaikenlaisten muitten asioiden syöminen kyllä kuuluu (kirjekuoret yms).

      Poista
    2. Kuka teillä sitten hiiret syö?

      Poista
    3. Ilmeisesti talohuollon ihmiset! - Seppo

      Poista
  2. Asiahan on kuitenni niin, että hienoinkaan pitkänenä- tai pilkkukoira ei pysty olemaan ammattitaitoinen kissa. Kissan tehtävä on niin spessu ja vaatii kovan ammattitaidon. Ja kyllä kissakin löytäisi sieniä, jos vaan sattuisi sille päälle tulemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niih! Löytäisin kaikki sienet ja talloisin ne ihan yhtä hyvin. Paitsi jos ovat ällöttäviä ja märkiä. - Seppo

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin olivat! Ihan muuta toista kuin Kassinen ja Seppo. ;)

      Poista
  4. Ei nyt kissatkaan ihan täysin työttöminä ole - Sepollahan on esimerkiksi se tärkeä homma puutarhoida teidän viherkasveja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, henkilökunnalta meinaa unohtua nämä jutut. :D

      Poista