maanantai 28. syyskuuta 2020

Sepon syömiset

Seppo nirsoilee säännöllisen epäsäännöllisesti. On aina tehnyt niin. Henkilökunta epäilee, että hänellä on jonkinlainen salainen kirjanpito ja kaava, jolla tehdä ruokkijat hulluksi. Ruoka X, jota on Zooplussalta ostettu 24 purkkia, on hyvää kahdeksan kertaa, sitten se on pahaa viisi kertaa, sitten hyvää neljä, sitten pahaa neljä, sitten hyvää kolme kertaa. 

Henkilökunta jää sitten miettimään, että kannattaako tällaista ruokaa laittaa seuraavaan tilaukseen vai eikö. Vähän ollaan plussan puolella, mutta suurena vaarana on, että Sepon kirjanpito pyörähtää seuraavan satsin myötä enemmän sinne pahaa-yäk-en-syö-puolelle.

Otetaanko riski?

Herkkuruokia jos tilaatte niin niitä syön aina.

Paitsi joskus en.

14 kommenttia:

 1. Minä harrastan myös nirsoilua. Ihan vaan uhallani. Ha haa! T:Piku-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nirsoilu parasta! Epätoivo henkilökunnan naamalla parasta! - Seppo

   Poista
 2. Mä tykkään märkäruuista vain silloin kun ne on uusia, kun saada syödä ilman Eddien seuraa, kun Eppu ei oo liki ja kun mua huvittaa. Eli kyllä kannattaa Seppo olla tarkka ruuan suhteen; mitä ja milloin syö.
  - Rudi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakettitiedettä tuokin. :D Sepolle ei nyt näytetä tätä viestiä ettei saa vaikutteita. - henkilökunta

   Poista
 3. Nirsojen kanssa ei koskaan tuu tylsää ja jännitystä voi lisätä just riskinotolla. Ja onhan aina Kassinen - vai maistuuko sama ruoka ollenkaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Kassinen syö useampaa ruokaa ja melkein aina tykkää loogisesti samasta ruoasta koko ajan. :D Valitettavasti Kassisella on muita ärsyttäviä tapoja, kuten taipumus eksyä Sepon lautaselle...

   Poista
 4. Täältä löytyy yksi nirsake lisää. Viirulla on ihan sama meininki kuin Sepolla: 5-0-syön pikkusen-0-0-3-vähän nuolaisen-0-7-en ikinä enää. Ainut lohtu, että saa biojätteeseen kantaa kelpaamattomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru Viirulainen on samassa salaisessa nirsokerhossa, jossa kerrotaan muodikkaimmat nirsoiluvinkit ja uudet inhokkiruoat!

   Poista
 5. Näköjään riippuu siis kuun ja tähtien asennoista mikä ruoka milloinkin on hyvää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tähdet ovat oikein, Sepolle kelpaavat monet asiat. Valitettavasti tähdet ovat useimmiten väärin. :'D

   Poista
 6. Voi myös olla paha maku suussa, jos ei ole harjattu hampaita, tai maha kipeä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on onneksi aika varma, ettei tästä ole kyse: jos nirsoilevalle Sepolle antaa herkkuruokaa tai raksuja, ne katoavat välittömästi parempiin suihin. :)

   Poista
  2. Sepon makuaisti on raffinoitunut, sofistikoitunut ja eksklusiivinen, mikä sopii blogikissan profiiliin täydellisesti. Lukijakunta pitkästyisi, jos mentäisiin kaurapuurolinjalla vuodesta toiseen :)

   Poista
  3. Seppo se on sellainen epeli, että on suorastaan luotu blogimaailmaan. :D

   Poista