torstai 24. maaliskuuta 2016

Karvanaaman uudet nukkumapaikat

Karvanaama on kevään tullen hieman vaihtanut nukkumapaikkojansa. Olohuoneen ikkunan edustalla sijaitsevassa nukkumapesässä ja keittiön tuoleilla nukutaan nyt päiväsaikaan entistä vähemmän, ja Naama on torkkunut esimerkiksi olohuoneen nojatuolissa. Hän on ottanut käyttöön myös kiipeilytelineen, mitä ei olekaan ennen tapahtunut.Korkealta on hyvä vakoilla ohikulkijoita.

Henkilökunnan mielestä erityisen hienoa on kuitenkin se, että vanha rouva on usempaan kertaan vetänyt tirsoja kiipeilytelineessä. Naama on nukkunut lähinnä kiipeilytelineen keskitasolla, jossa on laidat putoamisen estämiseksi. Myös toiseksi ylimmällä tasolla on oleskeltu, mutta tässä ongelma on se, että Kassinen on edelleen kiipeilypuun ylimmän tason nukkumapesän valtias. Kerran hän härnäsi Karvanaamaa tassulla ylätasolta, ja Naama ei luonnollisesti arvostanut ja sähisi takaisin. Nukkumisesta ei tietenkään silloin tullut mitään.


Haukotus ennen päiväunia.

Mikä on saanut Karvanaaman tykästymään kiipeilypuuhun? Yksi selitys voisi olla se, että iltapäiväaurinko paistaa mukavasti suoraan sinne. Kivahan lämpimässä on köllötellä. Ainakaan jos typerä Kassinen ei häiritsisi.Muita jännittäviä uutisia: Kassisen nukkumapesä oli sisältä lievästi karvainen. Henkilökunta imuroi. Sitä vartenhan se on olemassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti