keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Seppo Kiljukaula

Seppo haluaa jakaa kauniin äänensä kanssanne. Ensimmäisellä videolla hän huutaa miettiessään, leikkisikö vai peseytyisikö vai mitä tekisi, ja toisella videolla hän huutaa syödessään (syö itse!).








Seppo siis oikeasti tuntuu huutavan ainakin 85 % valveillaoloajastaan. Joskus hiljaisesti, joskus jutustellen, joskus volyymit kaakossa. Hän tuntuu hätääntyvän yksinolosta, mikä on ymmärrettävää, sillä onhan hän ennen elänyt muiden kissojen ympäröimänä. Koti-ikäväkin on varmasti vielä valtaisa. Onneksi sentään arkuus on häipynyt ja henkilökunta kelpaa seuraksi ja leikittäjäksi. 

Tarkoitus onkin nyt leikittää Seppoa hyvin intensiivisesti, jotta hänen ylenmääräinen energiansa suuntautuisi huutamisen sijasta leikkimistoimintoihin. Vieraita aiotaan kutsua paljon, ja käyttää heitä leikittämiseen. Henkilökunta saisi näin vähän hengähdystaukoa ja Kassistakin voitaisiin huomioida paremmin. Lisäksi myös Feliway-suihketta on ostettu ja käytetään lievittämään Seppo-paran stressiä.

Toivottavasti huutointo aikanaan loppuu, kunhan Seppo kasvaa isommaksi ja tottuu nykyisiin elinoloihinsa.

6 kommenttia:

  1. Itse sanoisin että tuohon stressin lievitykseen feliwayn haihdutin on todella hyvä. Meillä ei kissat ole oikein tykänneet suihkeesta. Joka tapauksessa hienoa että kotiutuminen on alkanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Feliway-haihduttimen käyttäminen ei meillä onnistu, koska olohuoneen pistorasiat ovat kaikki vinoasennossa. Toivottavasti suihkeesta on kuitenkin jotain apua.

      Poista
  2. Huutaako Seppo yölläkin? Hyvä keino varmaaan leikillä purkaa huutovoimaa. Tsemiut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllä, huutsa yölläkin. D:

      Nimim. yritän nukkua sen kanssa olohuoneessa, ettei ainakaan yksinäisyyttää huuda. Huutaa vaan muista syistä. Viime yönä Seppo nukkui vieressä kymmenestä kolmeen, tosi söpösti, oli kivaa, heräsin siinä välillä vain noin viidesti... Kolmelta alkoi taas aktiivisuus, huutaminen, leikkiminen, syöminen, hiekkalaatikolla käyminen, mikä kaikki loppui vasta nyt seiskan maissa.

      Mutta taitaa tää silti olla parannusta kahteen edelliseen yöhön.

      Poista
  3. Oho, onpa Sepolla asiaa. Toivottavasti pystyy piakkoin jo vähän rauhoittumaan, tsemppiä!

    VastaaPoista