sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Oman elämänsä Tarzan

Seppo on lopultakin kasvanut niin isoksi, että yltää loikata kirjahyllyjen päälle.

Siellä aukenee uusia mahdollisuuksia. Kuten esimerkiksi jokin tällainen kalajuttu.

 To boldly go where no man has gone before.

Täällä ei ole Kassinenkaan koskaan ollut.

Tie päättyy, mutta onneksi Seppo osasi kääntyä nätisti. Prosessissa hän bongasi oman häntänsä lasin läpi ja yritti metsästää sitä. Koska hän on nero. Henkilökunta seurasi vaarallisen näköistä touhua kauhuissaan.

Turvallista alastuloa pitäisi vielä harjoitella: Seppo on sekä hypännyt suoraan lattialle että vahingossa tipahtanut.

Tämä näyttää jo paremmalta, alla on työpöytä. 

Suuren yleisön Allekirjoittaneen äidin pyynnöstä yritämme päivittää nyt joka päivä. Vähän niinkuin jonkin sortin joulukalenteri.

8 kommenttia:

  1. Hurjat kiipeilypaikat Sepolla :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä Seppo pääsee jo hyppäämään korkealle :O Kauhulla odotan milloin meillä myös...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin pian, arvaisin. :D Näillä kolmellahan ei taida kauheasti ikäeroa olla?

      Poista
  3. Seppo tiätsä, siellä ylhäällä on TOSI kivaa! Kuten huomasit. Mut semmonen varoitus, että jos meinaat nukkua siel ylhäällä, ni saatat joskus tipahtaa unissas lattialle. Ei haittaa! Heräät matkalla ja ehdit korjata asennon! Ollaan meinaan kumpikin kokeiltu.

    terves
    Ilona ja Zetor

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti varotuksesta! Ei ainakaan vielä pysty nukkumaan kun ylhäällä on niin jännää ja kivaa ja mieletöntä! Saattais mennä ohi jotain jos silmät sulkis. - Seppo

      Poista
  4. Seppohan on aloittanut kiipeilyt nuorena, meillä Eemelillä kesti jonkin aikaa ennen kuin ymmärsi (vaarallisten) kiipeilyreittien viehätyksen, mutta sitten onkin harjoiteltu senkin edestä. Ja tosiaan itsesuojeluvaisto on jäänyt uupumaan, alastulot ei aina ole niitä kauneimpia. Anselmi kiipeili jo nuorempana, mutta sillä touhu on huomattavasti rauhallisempaa ja hallitumpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhallisesta ja hallitusta haaveillen... Tekisi mieli vuorata kirjahyllyjen ja oven vierustat patjoilla ja tyynyillä, ettei satu suurempia vahinkoja. Onneksi sellaiset taitavat olla harvinaisia, jos ei nyt ihan parvekkeelta tipahda.

      Poista