lauantai 24. maaliskuuta 2018

Kodittomia siellä ja täällä

Kissablogi Pissasirkuksen ihmiset tekevät hienoa työtä toimiessaan Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistyksen Pesu ry:n tilapäiskotina. Yhdistyksen hoivissa on paljon upeita kissoja ja tällä hetkellä kotia etsivät esimerkiksi todella kauniit mustavalkoiset siskokset Aino ja Assi. Henkilökunta katseli, ihastui ja toivoo, että joku lukijakin katselee, ihastuu ja voi tarjota heille ansaitun tulevaisuuden ikiomassa kodissa.


Seponnäköisiä kissaneitejä ilman kotia? Onpa surullista, tuumaa Seppo.

Kassis-täti lohduttaa.

Kyllä nekin vielä löytävät kodin kun ovat varmasti fiksumpia ja filmaattisempia kuin esim. sinä oot.

Kassisen ja Sepon lähiympäristössä Pohjois-Karjalan alueella kodittomia auttavat ainakin

6 kommenttia:

 1. Auuuhhh, eilen aamulla nauratti ja nyt itkettää. Kassis-täti ja lohdunsaaja-Seppo. Onko koskettavampaa kuvasarjaa nähty? No ei ole, sanoo Viirukissa. Kassisen ilmekin on niin superempaattinen ekassa kuvassa. Ja sitten vielä nuolu ja käpälä ... snif-snif.

  VastaaPoista
 2. Voi kun voisi ottaa kaikki kissat... ♥

  VastaaPoista
 3. Voi kun voisikin ottaa kaikki kodittomat <3 Reppanoita. Tulee usein selailtua yhdistysten sivuja ja joka kerta jää paha mieli... Sijaiskoti toimintakin on käynyt mielessä, mutta kun on jo neljä niin tila loppuu kesken. Ollaan kyllä muuten osallistuttu, esim. ruokakeräyksien merkeissä :) Meidän kissojen nirsoilun ansiosta vasta vein pussillisen ruokaa löytöeläintalolle. Toivon tosissaan, että asenteet kissoja kohtaan muuttuisivat jo pikkuhiljaa. Kesäkissakausi lähestyy ikävä kyllä jälleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijaiskotitoiminta on kyllä hienoa! Kun vain olisi paljon tilaa. Ja sitten se tila varmaan loppuisikin heti, kun sijaiskotiin tulleista ei vain raaskisi luopua ja jäisivät kaikki pysyvästi omaan porukkaan. :)

   Kevät ja kesä tulevat pian ja joissakin yhdistyksissä jo varoitellaan samalla tulevasta kissatulvasta. :(

   Poista