keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Maineenkorjaus

Kassinen syö broilerinsydämiä keittiön kiipeilypuussa; Sepolle vastaava ateria on katettu olohuoneeseen aktivointikuppiin. 

Yleensä Seppo syö omansa pikapikaa hotkien ja tulee sitten kärkkymään lisäravintoa. Viime aikoina hän ei ole edes odottanut Kassisen lopettamista vaan muina kissoina kiivennyt puuhun tuolle alemmalle tasolle ja sieltä kurkottanut takajaloillaan varastamaan ruokaa toverinsa nenän edestä.  

Tällä kertaa, henkilökunnan asettuessa valmiiksi kuvaamaan tämän törkeyden huipun, ei Seppoa kuitenkaan näy eikä kuulu.

En ymmärrä mistä puhut.

Mitä yrität vihjailla?

Oon kiltti Seppo vaan söin oman ruokani ja tulin pesulle eteiseen. Teen aina tälleen enkä ikinä oo menny Kassisen kupille.

En ikinä.

En muuten myöskään ikinä oo nuollu margariinia teidän aamiaisleiviltä jos sitä mietitte.

18 kommenttia:

 1. Ha, heti aamusta totuuden torvi siellä kailottaa! (torven silmät vaan ovat sirrillään kuvissa, joissa kertoo olevansa ihan syytön. t piika)
  Kyllä on ihmiset katalia, kun tuollain syyttävät viattomuuden perikuvaa! Muistavatkohan, että joulu on tulossa ja kohta on tonttu tai kaksi ikkunan takana tarkistamassa, joo. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torvi sanoo yhtä mutta ilme kyllä kertoo ihan toista! Tasan tarkkaan vierailee sekä Kassisen että ihmisten ruokakipoilla. Alkaa Sepon joulu näyttää aika lahjavapaalta...

   Poista
 2. Me uskotaan Sepon sanaa; jos se sanoo ettei ole tehnyt sitä mistä hänestä syytetään, niin asia on sitten niin! Ihmiset saisivat oppia ettei saa syyttää toisia! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ihmiset ite syö Kassisen ruokia! - Seppo

   Poista
 3. Seppohan on mitä parhain herraskissa eikä ikinä varastaisi ruokaa vanhemmilta kissaleideiltä. Miten te voitte edes vihjailla sellaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo on mitä pahin pahalainen joka käyttää kaikki varkausmahdollisuudet hyväkseen! Kissanruokaa ihmisruokaa kyniä hiuslenksuja kaikki käy.

   Poista
 4. Syyttömiä aina osoitellaan tassulla, törkeää! Ja itse olette tainnut margariininne nuolla, nih!

  T: Nilsson - aina syytön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Uskon että oot syytön Nisu! Meitä vaan sorretaan. - Seppo

   Poista
 5. Syytön kunnes ite myöntää!

  VastaaPoista
 6. Henkilökunta on tainnut nähdä unta jostain riiviöstä, koska eihän Seppo nyt tuommoista hyvänen aika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se Seppo koskaan mitään, aina kiltti ja fiksusti osaa olla! :'D

   Poista
 7. Ai että Seppo (tai oikeestaan kukaan muukaan kissa) voisi syyllistyä tuollaiseen? Mitäs siellä oikein kuvitellaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä henkilökunnalla on selvästi jotain harhoja, kun näin monta puolustajaa löytyy Sepolle. :'D

   Poista
 8. Minäkään en muuten jaksa uskoa, että tuollainen enkelimäinen pieni kissa tekisi mitään pahaa. Jokin väärinkäsitys ehkä kyseessä... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärinkäsitykseen on kai sitten taivuttava: Kassisen ruoat varastaa joku muu, ei Seppo ole koskaan väärän lautasen lähellä käynytkään!

   Poista
 9. Kassinen syö itse omat ruokansa ja syyttää Seppoa! Busted!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varmasti jotain marionettia operoi samalla, kun miten muuten nyt henkilökunta voisi olla niin varma siitä, että näki jonkun toisenkin hahmon Kassisen lautasen luona. Tai sitten alkaa vaan pää hajota. :P

   Poista