maanantai 14. lokakuuta 2019

Laatikkoleikit

Zooplus-tilauksessa oli mukana myös ruokaa ja ruoan mukana oli pieni pahvilaatikko. Täällä on pidemmän aikaa säilytelty vain kaikkein suurimmat pakkauslaatikot ja pienet on heitetty heti pois. Tämä kuitenkin jätettiin lattialle ja siitä tuli heti hitti, jossa kaikki haluaisivat asua.


Kassinen varasi laatikon ensin vanhemman ja kauniimman oikeudella.

Joku kateellinen kuitenkin kiertelee ympärillä.

Kateellinen pilaa kuvatkin! Tässä haluttiin foto Kassisesta eikä oudoista laihoista koivista.

Seppo asettui odottamaan parempaa tilaisuutta...

...joka koittikin seuraavana aamuna. Ihanaa, nyt on Sepon vuoro maata laatikossa!

Kassinen kuitenkin huomasi tilanteen ja tuli hetimmiten tappamaan Seppoa leikkimään Sepon kanssa (video n. 1 min). Laatikkovuoro jäi lyhyeksi Kassisen läimimisten alla.



Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

10 kommenttia:

  1. Voi Seppo mitä joudut kestämään, Kassinen voisi antaa sinulle välillä vuoron laatikkoon - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn siellä sillon kun se ei nää, hähää. - Seppo

      Poista
  2. Eilen meillä Zet teki samaa täppäilyä ja härnäämistä, kun Ilona lojui kaikessa rauhassa teltassa. Sehän ei auta, että telttoja on kaksi. Koska jos Ilona niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina pitää päästä sinne, missä toveri on. :'D

      Poista
  3. Minä katoin ensin, että Pätmän sua vaanii, Kassinen, mutta sitten hoksasin hännän varjon eikä Pätmänillä oo häntää. Toi laatikko oli jotenkin pukevan näkönen, onko se tummansininen vai musta? No kuitessii, oot aika kaunis siinä lootassa. Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pätmän ei myöskään ole noin päärynänmuotoinen. Kiitos Viiru, laatikko on tummansininen ja siinä tullu ruokakin on hyvää. Pyydä piikaa tilamaan, niin saat itelles myös laatikon. Voidaan yhtäaikaislojua niissä sitten. - Kassinen

      Poista
    2. Emminä nuita positoja syö. Pitä kattoa joku muu loota. Toivoo Viiru.
      (Minä tilasin kokeeksi hirvi-, poro- ja lohi-simpukka-Bozitaa. Viirulla oli jotain muu-Bozitaa aiemmin eikä kelvannut. Katotaan, kuis nyt käy. T. piika)

      Poista
    3. Täällä ei oo noita makuja syötykään. Enkä kyllä simpukoita söis. - Seppo

      Tilataan aina samat, kanaa tai kana-kalkkunaa tai nautaa hyytelössä. Viime tilaukseen tuli vahingossa kastikeversiot ja Seppo on niin pettynyt, kun hänen herkkuruokansa onkin omituista ja vähän pahaa. :'D Joskus on ostettu yksittäisiä erimakuisia purkkeja Mjauta, kun eikös se ole samaa kamaa. Prismasta saa joitain kivoja makuja ja muistaakseni on kelvanneet, ainakin ne hyytelöversiot. :)

      Poista
    4. Hah, Viiru on myös enempi hyytelöpoika kuin soossipoika. Ronkeli on myös, mutta ronkelius on aika lailla tuulella käypää: joskus ruoka on pahaa ja joskus ei, ota tuosta selvä ...
      Mie tilaan liki kaiken sieltä eläintarhakaupasta, niin ei tarvi kannella ja kuletella bussissa tänne syrjäkylille. Onkin iso helpotus saada kaiket hiekkasäkit ja eväät kotiovelle.

      Poista
    5. Sepolla sama. Välillä vähäsen ottaa aivoon... DDD:

      Poista