maanantai 28. joulukuuta 2020

Sepon uusi harrastus oli käydä kalliiksi

Haluatteko tietää, mitä tuo maailman tuhmin eläin teki eilen? On tuossa kuvassa vasemmalla.


Se on alkanut harrastaa sitä, että se tulee istumaan läppärin taakse ja työntää ruutua päällään, kun henkilökunta koettaa tehdä tietokonejuttuja. Sillä saa huomiota ja sehän on sen mielestä tosi mukavaa. 

No, eilen tuo ääliö työnteli tietokonetta ihan yksinään. Ihan vain työntelemisen ilosta. Henkilökunta oli muissa huoneissa tekemässä muita asioita ja sitten kuuli sellaisen äänen, mikä lähtee, kun tietokone tiputetaan pöydältä lattialle. Ei ole hyvä ääni kuulla. 

Seppo oli kuitenkin onnistunut pudottamaan tietokoneen aamutossujen päälle ja vielä ihan oikein päin niin, että ruutukin oli ehjä. Kone toimii yhä, mikä on ainoa syy siihen, että näissä kuvissa Seppoa palvotaan eikä nitistetä. 

13 kommenttia:

 1. Ei Seppo oo tuhma... Tuhma olisi pudottanu kivilattia tai ikkunasta ulos. Kiltti merkkaa koneen ja se voi siinä sivussa laskeutua pehmeästi tossujen päälle, nih.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä esitetään että Seppo vain ohimennen ystävällismielisesti puski konetta ja se tipahti melkein itsestään? Mielenkiintoinen vaihtoehto, joka valitettavasti ei pidä paikkaansa ollenkaan. Läppäriä on saanut työntää ihan urakalla, että se kumitassuineen liukuu nahkealla pöytäpinnalla. Kovaa työtä on Seppo tehnyt että on saanut koneen lattialle, melkein pitäisi onnitella (ei)!

   Poista
 2. Onko ihan varma että se oli kuvien vasemmanpuoleinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkinen piti miettiä, kumpi on oikea ja kumpi vasen. Mutta kyllä, vasemmanpuoleinen oli!

   Poista
 3. Ei ole Sepon vika, että läppäri on pudotusvaarallisessa paikassa. Sehän olisi voinut tippua siitä vaikka hännän huiskaisulla ohi mennessä, nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa sielläkin olla Seppo-faneja. Pöh! Hyvin pudotusvaarallinen paikka, keskellä isoa keittiönpöytää. Montakymmentäsenttiä on sitä saanut työnnellä, että saa sen reunan yli.

   Poista
 4. Erinomaisia puolustusargumentteja Sepon hyväksi yllä!
  Ei aina kaikki voi olla Sepon syytä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, henkilökunta on valmis uskomaan, että esimerkiksi pakkanen ei ole Sepon syytä.

   Poista
 5. Eiköhän se ala vähitellen valjeta henkilökunnalle, ettei kakkajuttuja jaeta koko maailmalle ilman seuraamuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja, ei tullutkaan tämä henkilökunnan mieleen. Kyseessähän oli tietenkin välitön kosto ja Sepon yritys tuhota se laite, jolla ripuliepisodista kerrottiin kaikelle kansalla. Otus onkin odotettua nerokkaampi ja tuhmempi! D:

   Poista
 6. Nii justi. Ei tarvihe joka kakasta numeroa tehä, ainaskaan ripuleista. Ja sit vielä edellisessä huomauteltiin Sepon pitkistä jaloista. Seppo on kuulkaa kissamaailman pitkänmatkanjuoksija, niinku kissojen lassevireen. Ettäs tiiätte. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Body shaming on toden totta tarpeetonta. Kaikki kissat ovat taideteoksia ja Seppo aivan erityisesti. Tuossa jalustallaan hän onkin oikealla paikalla sulostuttamassa interiööriä <3 <3

   Poista
  2. Ai lisää Sepon ja Sepon ohuiden tikkujalkojen puolustajia. Mistä näitä löytyy...

   Kiitos, oon taidetta ja juoksija myös! - Seppo

   Poista