torstai 4. helmikuuta 2021

Avustajaeläin

Seppo katsoo henkilökunnan kanssa elokuvaa.

Hänen häntänsä on oiva tuki ja turva, jos sattuu jännittämään.

Kassinen ei sallisi tätä ollenkaan.

 

18 kommenttia:

  1. Emotional Support Animal Seppo? Herkkuja vaaditaan tästäkin palvelusta!
    Kyllä hännästä on moneksi.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo on vuorotellen emotional support ja emotional breakdown animal. :'D

      Poista
  2. Henkilökuntako se haroo Sepon hännästä karvat liian pelottavien elokuvien parissa? Joka tapauksessa Sepon terapeuttiset vaikutukset ovat kiistattomat täällä blogikatsomoissakin <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppoterapialle täytyy hakea valtiolta tukea, jotta sitä voitaisiin tarjota entistä ahkerammin... Henkilökunta muuten kieltää harovansa karvoja!

      Poista
    2. Tapahtumien käänteitä seuratessa on ollut pakko oppia mediakriittiseksi. Esimerkiksi nyt on toisaalla jo vihjailtu henkilökunnan tahmaisista kourista, jotka saattavat seuraavissa jaksoissa paljastua erinomaisen tahmaisiksi. Sepon näkemys asiasta kiinnostaisi, mutta henkilökuntahan voi muotoilla niitäkin kourillaan!

      Poista
    3. Aivan, Sepon näkemys kulkee henkilökunnan rankan sensuurin läpi. Ties miten sitä aina muutellaan. Saattaa henkilökuntakritiikki jotenkin mystisesti vähentyä...

      Poista
  3. No nyt taisi löytyä yksi syy Sepon kaljuuntumiseen ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta tahmeilla kourillaan, niinkö? Kaikki kielletään!

      Poista
  4. Jalo eläin olet, kun kaikesta rienaamisesta ja pilkkaamisesta huolimatta tuet ja turvaat inehmoa! Kyllä eivät osaa arvostaa pieneläimen panosta tässä elämässä, eivät. Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Viiru! Oon oikein avustava ja tukeva. Kuulemma pitää vähentää ruokamäärää. En älyä. - Seppo

      Poista
    2. Minähän sanoin, jotta eivät arvosta. Rupeevat ruokaa pihtaamaan. Kyllä se niille vielä kostautuu, jos ei tässä elämässä, ni seuraavassa sitten. Salaisuutena kerron, että ihmiset ja etenki henkilökunnat ja piiat on v-ä-h-ä-ä-l-y-s-i-ä. Elä kerro kellekkään. Toivoo Viiru.

      Poista
    3. Hyvä salaisuus. Oon ihan hiljaa ja mietin sitä vaan aina jos ei tuu tarpeeks ruokaa. Ja kuulemma ei saa mennä Kassisen lautaselle myöskään. On vaikeeta. - Seppo

      Poista
  5. Ihana! <3 Kissan hännästä on moneen. Eilen jouduin tosin pitelemään Nupun hännästä kiinni, jotta Juju sai syötyä: miksi ihmeessä pitää mennä heiluttamaan häntää toisen ruokakupin eteen?! Ehkä meillä onkin ragspanieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDD

      Jos Nupun hännästä ei olisi pitänyt kiinni, olisiko Juju syönyt siitäkin palasen?

      Poista