sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Pako Alcatrazista

Henkilökunnan ei-allekirjoittaneen osapuolen tullessa viikolla kotiin päätti Seppo lähteä. Hän ilmeisesti on kokenut vääryyttä jostakin ja ajatteli karata kotoa ja muuttaa muualle. 

Seppo vilahti ovenraosta rappukäytävään ja kipitteli alas. Henkilökunta juoksi perässä. Kahta kerrosta alempana eräs naapuri oli omalla ovellaan, ja Seppo saatiin kiinni juuri, kun hän oli aikeissa mennä sisään siihen valitsemaansa uuteen kotiin.

Näin jälkeenpäin ajatelleen olisi ehkä vain kannattanut antaa Sepon muuttaa. Naapuri olisi varmasti palauttanut hänet heti ensimmäisten älyttömyyksien tullen eli parin tunnin sisään.

Seppo kuule, ensi kerralla henkilökunta ei tule hakemaan. Kannattaa miettiä tarkasti, mitä haluat tehdä elämälläsi.

22 kommenttia:

  1. No jopas sulla oli tempaus! Olisikohan siellä ollut tarjolla parempaa ruokaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisin halunnu käydä kokeilee, mut henkilökunta sanoi, että ei varmasti ois ollut. Luulen kyllä että ei nekään tiedä. - Seppo

      Poista
  2. Niinhän sitä sanotaan, että kissa ihmisensä valitsee, ei ihminen kissaansa...
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
  3. Kevättä rinnassa selvästi! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi voinut luulla, että Seppo lähti morsianta etsimään! :O

      Poista
  4. Kieltämättä olisi ollut mielenkiintoinen käänne, kun seuraavissa jaksoissa olisi raportoitu Sepon uudesta elämästä uusissa maisemissa. Olisi kenties palkattu kirjeenvaihtajakin. Toisaalta Seposta ei olisi ehkä saatu yhtä komeita muotokuvia kuin tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! "Seppo tutustuu uuteen asuntoonsa." "Seppo tuhoaa tavaroita." "Seppo pakataan kassiin ja toimitetaan takaisin henkilökunnan ovelle."

      Poista
    2. "Seppo tutustuu uuteen asuntoonsa." "Seppo lumoaa henkilökunnan, ja opiskelija käyttää vaikka viimeiset pennosensa Sepon kanafileisiin." "Seppoa houkutellaan takaisin entiseen kotiinsa erilaisilla herkuilla ja kehuilla."

      Muualla: "Huoltajuuskiista repii joensuulaistaloa. Osalla asukkaista kissanpäivät."

      Poista
    3. Kauhistavaa, millainen sota voisi syttyä yhdestä Seposta! Rappukäytävä täynnä heippalappuja ja postiluukuista työnnettäisiin kissanherkkuja, kalaa ja lopulta kakkaa!

      Poista
    4. Kannustakoon tämä tosiasia henkilökuntaa osoittamaan Sepolle rakkautta paijauksin, kehuin, herkuin ja lahjuksin.

      Poista
    5. Tänä aamuna Sepon lautasella on suurta herkkua, broilerinsydämiä!

      Poista
  5. Sepon ensimmäinen(?) pakoyritys Alcatrazista epäonnistui nolosti. Saa nähdä jos seuraavalla kerralla on onnea ja hän pääsee lihapatojen ääreen. Henkilökunnalla on asiassa varmaan ristiriitaiset tunteet ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta pyrkii parantamaan vankilan oloja asukkaiden tyytyväisyyden parantamiseksi, mutta samalla oven vartiointia tehostetaan.

      Poista
  6. Nyt oli kyllä sellainen klikkiotsikko, että tulin kiireen vilkkaa lukemaan! Ja nauroin ääneen ajatukselle Seposta, joka köröttää maitojunalla kotiin. <3 Mutta oishan se ihan kauheaa, jos naapuri olisikin ihastunut sepon söpöön nassuun ja hauskoihin tempauksiin, joita jotkut älyttömyyksiksikin kehtaavat nimittää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo olisikin jäänyt pysyvästi naapuriin! :O Blogista olisi tullut tylsä, kun päivittäin olisi raportoitu vain Kassisen nukkumisista ja syömisistä.

      Poista
  7. Ettei vaan olis joku blogin lukijoista salaa muuttanut teidän naapuriin ja yrittää nyt kaapata Sepon luokseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kauhistus! Olisiko voinut olla??!? D:

      Poista
    2. Teidän pitää nyt alkaa kytätä naapurin käytöstä: kantaako kotiin salaa kissanruokaa ja raapimapuita? Näkyykö käytävässä ”vahingossa” pudonneita kissannameja? Kasvaako ikkunalaudalla kissanminttua ja vehnänorasta?

      Poista
    3. Henkilökunnan on kyllä kohta muutettava pois ja pakattava Kassinen ja Seppo mukaan, jos joku mielii heitä kidnapata ja houkutella pois lupauksilla makeammasta elämästä!

      Poista
  8. Niin viaton ilme Sepolla! Seppo olisi vaan käynyt moikkaamassa naapuria=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olisin vain vähän käynyt tutkimassa, kun en oo siellä vielä käynyt. Mut en saanut ja ihan tyhmää on. - Seppo

      Poista