sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Aamuherätys

Joskus käy niin, että henkilökunta nukkuu pommiin. Se on harvinaista ja johtuu yleensä monesta edeltävästä huonosti nukutusta yöstä mutta kuitenkin sitä tapahtuu. Henkilökunta koostuu vain ihmisistä.

Kassinen ja Seppo huomaavat, jos heidän aamiaisaikansa ohi nukutaan. Samalla nukutaan aamuleikkien ja aamuaktivoinnin ja aamuisen parvekkeellepääsymahdollisuuden ohi. He menettävät monta itselleen tärkeää asiaa, jos henkilökunta ei ala nousta. 

Henkilökunta herätellään näin: kissat asettuvat makuuhuoneen suljetun oven eteen ja Kassinen alkaa raapia ovea. Aivan, Kassinen! Kassinen, jonka luulisi osaavan olla nätisti ja kiltisti mutta ei. Hän raapii ovea pitkillä, periksiantamattomilla vedoilla, joita henkilökunta ei voi jättää huomiotta. 

Tänään Kassisen aamuherätys oli viideltä. Kyllähän ihmisen pitää siihen aikaan jo olla ylhäällä.

Henkilökunnan täytyisi nousta viimeistään kolmelta tai neljältä. Eihän siitä mitään tule, jos viiteen asti vain maataan.

 

17 kommenttia:

  1. Kassisen hieman närkästynyt ilme kertoo, että herätyksen aika oli kissojen tarpeisiin nähden viimeinen mahdollinen. Sai kuitenkin henkilökunnan ylös ja kissojen ravitsemustila ei kärsinyt suurempia vahinkoja. Aplodit henkilökunnalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen oli jo nääntymässä nälkään ja parvekkeellekin olisi pitänyt päästä. Kassisella oli todella huono aamu ja on vain oikein, että se muuttuu ärsyttävällä raapimisherätyksellä henkilökunnan huonoksi aamuksi!

      Poista
  2. Kyllä Kassinen on oikeassa, ei sitä sovi edes viikonloppuna laakereilla levätä liian myöhään=)

    VastaaPoista
  3. Palkaatteko kesätyöntekijöitä? Täällä olisi yksi hakija, joka voisi tehdä ne aamuvuorot, jos niiden jälkeen saisi käydä nukkumaan johonkin nurkkaan esim. Kassisen kanssa. CV:stä löytyy mm. pitkäaikainen Sepon fanitus <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Houkutteleva ajatus! Olisi tarve ainakin yötyölle, valmiudessa pitäisi olla 24-05, joskin vuorot olisivat usein lyhyempiä. Myös päivävuoroille satunnainen tarve, muutama tunti kerrallaan. Fanitus on plussaa muttei pakollista, sillä kesätyöläisen pitäisi saada pidettyä Sepolle kuria, johon henkilökunta ei kykene.

      Poista
    2. Jos sitten vaikka sinne parvekkeelle saisi retkivuoteen, ei menisi aikaa pitkiin työmatkoihin. Ja jääkaappiin aina yksi ylimääräinen kanafilee :)

      Poista
    3. Parvekkeella saa asua ja työsuhderuoaksi voi valita joko kissanruokaa, esimerkiksi sisäelinpullia, tai henkilökuntaruokaa, esimerkiksi papupataa.

      Poista
  4. Henkilökunta menköön aikaisemmin nukkumaan, että herää ajoissa. Samaa me ollaan yritetty jankuttaa vuosia, mutta eihän se mene perille. Kunnioitamme Kassisen sitkeyttä melko toivottomassa yrityksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta aikaisemmin nukkumaan menevä henkilökunta leikkaisi sitten toisesta päästä iltaa. Ei sekään käy. Opettelisivat olemaan nukkumatta. - Seppo

      Poista
    2. Tuo on kyllä totta. Mitäs jos se henkilökunta opettelisi nukkumaan päivällä ja valvomaan yöllä? Olisi paremmin valmiina leikkimään ja palvelemaan kissojen haluamina aikoina!

      Poista
    3. Nukkukoot vuorotellen.

      Poista
    4. Vuorotellennukkumista lähestytään koko ajan ja joskus sitä tapahtuukin, kun henkilökunnan toinen puoli on ilta- ja toinen aamuvirkku. Järjestelyä suositellaan kaikille kissahenkilökunnille. Jos on vain yksi kappale henkilökuntaa, niin sitten joutunee se ihminen valvomaan 24/7.

      Poista
  5. Nukkuminen on kuin rahaa laittaisi pankkiin! Kyllä kissa sen tietää kiitos pitkine ettosineen.. ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökuntakin tietäisi, jos eivät eräät Kassiset häiritsisi! :(((

      Poista
  6. Juju on meillä kaap kaap kaap kaap -mestari! Joskus viideltä, joskus viisi yli. Mutta aina liian aikaisin! :-o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aina Juju, niinkö? Seppo ei koskaan kaavi, Seppo räpeltää ovea kyljellään maaten. :'D

      Poista