maanantai 26. heinäkuuta 2021

Mahtavia vieraita

Kassisella ja Sepolla kävi viime lauantaina vieraita. Hyviä ja tärkeitä, kaukaa tulleita vieraita. Paljon parempia kuin normaalit vieraat, sillä yleensä ihmiset tulevat katsomaan henkilökuntaa, mutta nämä vieraat tulivat katsomaan nimenomaan heitä. 

Nämä mahtavat vieraat, Tassulinnan Tuija ja ystävänsä, Naava-kissan emäntä Pauliina, tulivat koko pitkän matkan Joensuuhun vain Kassista ja Seppoa varten tai niin ainakin Kassiselle ja Sepolle kerrottiin. Kylläpä heistä kovasti pidetään, kuinka mukavaa! Henkilökunta varautui vierailuun jäätelöpaketilla ja kissat varautuivat viihdyttämään.

Kassinen ja Seppo panivat todellakin parastaan! Seppo oli vastassa jo ulko-ovella ja Kassinen teki läheistä tuttavuutta hieman myöhemmin, kun alkoi olla herkkuja tarjolla.

Seppo esittelee tätinsä.

Täti sanoo päivää.

Ei kuvia kiitos.

Vieraat toivat tuliaisiakin! Henkilökunta sai Maxin keräämiä kanssa kerättyjä karviaisia ja lintuaiheisia lautasliinoja ja kissat saivat talon, leluhiiren ja pedin, josta viimeisestä voi tosin olla montaa mieltä.   

Vieraat auttoivat kokoamaan tuliaistaloa.

Kassinen ja Seppo valvoivat työtä.

Ja erittäin hyvähän siitä tuli!

Talossa on tässä parin päivän aikana vierailtu vuorotellen...

...joskus pidemmän aikaa ja joskus lyhemmän.

Kassinen on myös nukkunut talossa useita tunteja!

Tässä on toinen tuliainen. Ihmisten mielestä se on seppoaiheinen käsipyyhe, mutta Sepon mielestä se on peti.

Petiä pidetään nyt hetki keittiön pöydällä, ettei uusi pöytäliina karvaistu. Hyvin on toiminut, kissat selvästi pitävät pedistä ja makaavat kaikkein mieluiten siinä.

Hiiri ei kiinnostanut ketään vieraiden täällä ollessa, mutta illemmalla se sai huomiota.

Onko tämäkin Sepolle?

Oi kyllä!

Henkilökunnan saamat ihanat lautasliinat, joiden kulmia kateellinen Seppo yritti syödä. Ikään kuin hänelle ei olisi ollut tarpeeksi tuomisia!

 Tuijalle ja Pauliinalle kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen! Oli kyllä mukavaa!

26 kommenttia:

 1. Hauska kertomus! ja miten hienosti Täti Kassinen ja Seppo osasivat viihdyttää vieraita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvainen herrasväki osaa todella viihdyttää, ainakin kun on hyvät vieraat. Kassinen erityisesti pitää aikuisvieraista eikä pennuista. :P

   Poista
 2. Ja Sepon ja Kassisen fanit olivat ihan lääpällään, hyvä kun jäätelöä malttoivat syödä :D Kiitos fanitapaamisen järjestämisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että jaksoitte tänne asti tulla! :) Toivottavasti maakuntamatkailun jatko on ollut mukavaa!

   Poista
 3. Kissatädit ovat just niitä parhaimpia vieraita. Kyllä me tiedetään. Ne jaksaa istua ja kontata lattialla ja leikkiä vaikka kuinka kauan. Ja ne huomaa mennä ihmisten juttuihin kun niitä ei jaksa enää viihdyttää.
  Tosi kivat tuliaiset saitte! On teillä ollu ihqu lauantai ♥
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kivaa, sais aina olla tuollaisia vieraita! Teidänki ihminen on tervetullut, paitsi jos ette uskalla päästää sitä näin kauas. Jos se ei enää osaa kotiin. - Seppo

   Poista
 4. Kissojen vieraat erottaa ihmisten vieraista siitä, että ne lankeavat lattialle istumaan jo eteisessä, konttaavat siitä peremmälle, puhuvat lepertämällä ja niitä on vaikea saada ylös lattialta pöydän viereen syömään jäätelöä ja juomaan kahvia.
  Teillä oli mahtava päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vieraat sai helposti pöydän ääreen, kun kissat menivät ensin pöydälle. Siinä sen salaisuus! :D Paitsi kissat tietenkin halusivat jatkaa pöydällä hengaamista myös kahvittelun ja jäätelöinnin ajan...

   Poista
 5. Oi!
  Kyllä nyt on ollut kissoilla kerrassaan kissanpäivät! <3
  Vihdoinkin vieraita jotka tietävät tärkeysjärjestyksen. Kissat ensin..!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mitään sellaisia, jotka haluavat vain puhua henkilökunnalle jotain tylsää blaa blaa eivätkä meitä huomaa ollenkaan. - Seppo

   Poista
 6. Oi, no kylläpäs te saitte mukavia vieraita! Ja mieluisia tuliaisia=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät tuliaiset! Oma talo tuli tarpeeseen. Meillä on joskus ollus samanlainen talo, mut se meni rikki, ja tää on paljon parempi - Seppo

   Poista
 7. Mutta onko seppoaiheisen käsipyyhkeyden ja seppoaiheisen petiyden pakko olla toisensa poissulkevia asioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, henkilökunnan mielestä tämä on vaikea kysymys. Ei voi märkiä käsiä pyyhkiä petiin, joka on täynnä karvoja. Mutta voisiko märät kähdet pyyhkiä pedissä olevaan Seppoon? Pitää testata.

   Poista
  2. Pedissä oleva Seppokin lienee karvainen, joten käsien kuivaaminen Seppoon saattaa olla yhtä karvaistavaa kuin seponkarvaiseen petiinkin. Mutta entäs jos vuorottelette: joka toinen viikko pyyhe ja joka toinen viikko peti, vuoronvaihto pesukoneen kautta?

   Poista
  3. Henkilökunta ehti kyllä jo ilahtua elävän, pehmeän ja lämpimän seppopyyhkeen ajatuksesta. Karvaistava vaikutus kyllä olisi suuri... :/

   Poista
 8. Siellä onkin ollut hauskaa ja hauskuus jatkuu ihanien lahjojen myötä - kiitos kun jaoitte! Tuolle pyyhkeelle pitää ilmeisesti asettua selkä köyryssä ja häntä pystyssä :) Jännä seurata, onko vierailusta raporttia jossain muuallakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Tassulinnaan ilmestyy jotain raporttia, ja toivottavasti se ei ole "hirvein vierailu ikinä." ;)

   Poista
  2. Toivottavasti se paljastaa totuuden Seposta. Esimerkiksi: "Seposta on levitetty eräässä nimeltä mainitsemattomassa julkaisussa juttuja, joiden mukaan hän on katala roikale ja aina pahanteossa. Todellisuudessa hän on paitsi komea, lauhkea, ihmisrakas ja erittäin älykäs myös äärimmäisen kohtelias ja hyväkäytöksinen."

   Poista
  3. Oijoi, tulisiko Tassulinnaan paljastuskohuvalejuttu!!! :O

   Poista
  4. No nyt on vihdoin päästy koneen ääreen kotiin ja uutiset julkaistu :D

   Poista
  5. Paljastuskohuvalejuttu oli, Seppo muka täyttä kultaa! :O :D <3

   Poista
  6. Faktantarkistajat kävivät ja kertoivat totuuden kaikelle kansalle. Kannattaa verkostoitua ;)

   Poista
  7. Seppo sumutti faktantarkistajia. :P

   Poista
 9. Eiii, oon niin kade kissatätikollegoille. Tuija on kyllä ihan pro kissakotivierailija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että Tuija vierailee monissa paikoissa, niin saa nauttia toisen käden tiedoista, eikä niin haittaa kun itse ei pääse!

   Poista