keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Täti Täystuho

Seppohan tuli tähän kotiin alun perin sen takia, että hänestä olisi Kassiselle seuraa. Olisi toveri, leikkikaveri, joku, joka viihdyttää, kun henkilökunta ei aina voi olla paikalla. Aika hyvin heidän puuhansa ovat yksiin menneetkin.

Nyt Seppo on tötteröhoidon takia vähemmän leikkivä kuin aiemmin. Pientä jahtausta tapahtuu, mutta painit ovat jääneet pois. Kassisella on tylsää. Tylsää! Kassinen juoksee yksinään ympäri kämppää. Hän hyppii pöytien yli ja kirjahyllyyn, ja sieltä taas sinkoaa alas ja makuuhuoneeseen. Hän raapii puitaan, ja mattoa, ja tapettia kirjahyllyn päällä. Irtosi pitkä ja leveä tapetinsuikale.

Tuhoaja yrittää peittää palkeenkielen päällään, mutta sieltä se on silti erotettavissa.

Kassinen kiipesi kirjahyllyn päälle korkean kiipeilypuun kautta, joten henkilökunta siirsi puun hetkeksi, että tapetti ei houkuttelisi lisärepimistä, ennen kuin suikaleen ehtii seuraavana päivänä liimata takaisin. Siirto toi uusia ongelmia.

Tötteröeläin kannattaa tätä sijaintia olohuoneen ovisuussa.

Näkee kaikkialle.

Ja tässä on myös tämmöinen jännittävä verhokisko, jota kannattaa räplätä.

Kiipeilypuu oli uudessa paikassaan noin viisi minuuttia, kunnes Seppo jäi kynnestään kiinni verhokiskoon. Henkilökunta pelasti hänet ennen kuin uusi eläinlääkärireissu tuli tarpeeseen, ja puu siirrettiin taas.

Kumollaan olohuoneessa on hyvä. Kukaan ei kiipeä siitä minnekään, ja jos Seppo siihen vähän törmäilee, niin ei haittaa.

Auttoiko kiipeilypuun siirto sitten siihen, että Kassinen ei pääsisi hyllyn päälle tapetin kimppuun?

No ei auttanut. Kassinen tietenkin hyppää. Hän ponnistaa maasta ja kiskoo itsensä ylös reunaa pitkin niin, että kuuluu karkea repivä ääni. Hyllyn päältä hän tulee alas hyppäämällä kaaressa kirjoituspöydän päälle niin että tömps vaan. Nämä kaksi ääntä toistuvat lyhyin väliajoin aina, kun hänellä on omat rallit käynnissä, esimerkiksi kolmelta aamuyöstä.

Tekisi vähän mieli repäistä lisää. 

Henkilökunta odottaa jo innolla, että Sepolta saa kaulurin pois, että hän palaa Kassista viihdyttämään. Täti Täystuho häiritsee henkilökunnan rauhaisaa arkea vähän liikaa.

18 kommenttia:

 1. Tätillä on tylsää ja täytyyhän energiaa johonkin purkaa..
  Vaikka sitten tapettiin paremman puutteessa!

  VastaaPoista
 2. Nyt Kassinen myöntää, että on se Seppo vaan kiva eikä rasittava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo on mukava lelu, kun se on kunnossa. - Kassinen

   Poista
 3. Täti Kassinen kirmaa kuin nuori varsa! Voi kun kiva, että on virtaa. Henkilökunta on epähieno ja pikkumainen, kun muistuttelee pienistä tapetin suiluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on kyllä iloinen, että täti on aktiivinen vaikka päävirike on estynyt, mutta että tapettia...

   Poista
 4. No, kunhan Seppo vapautuu tötteröstään, niin herrasväki palaa normaaliin menoon. Toivottavasti siihen ei kuulu henkilökunnan valveillapito aamuyöstä .. eihän ..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen ainakin kuuluvat valveillaoloyritykset. D: Mutta nyt tötteröaikana makuuhuoneen ovea ei ole uskaltanut laittaa kiinni, että Sepon kulkemiset ja mahdolliset onnettomuudet kuuluvat, ja mekkalointi vaikuttaa normaalia kovemmalta. Ja vain Kassisen puolelta! Seppo nukkuu sängyssä kiltisti. :D

   Poista
 5. Auttaisiko tapetinsuikaleeseen vaikka pippuri? Minä joskus rapistin pippuria papereiden päälle, kun Friede nuoruuden innossaan niitä tahtoi silputa.

  Sepolle ehkä ei auttaisi, mutta Kassiselle jopa voisi :-D

  Joka tapauksessa toivotaan, että Sepon ei tarvitse kauan imitoida lamppua, vaikka hän välkky onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassiskarkottimia täytyisi keksiä, kiitos vinkistä! Mutta kun ei se tapetti aina kiinnosta raapimismielessä, joskus täti haluaa vain nukkua hyllyn päällä, ja silloin olisi julmaa karkottaa pippurilla. :'''D

   Kiitos, toivotaan samaa! :)

   Poista
 6. No tuossa taas huomataan, mitä tapahtuu kun on luokatonta henkilökuntaa. Ei osaa edes valita talouden kuningattaren mieleistä tapettia. Kassinen vain yrittää vihjailla, että olisi aika vaihtaa jotkut lintu-, hiiri- tai kissanminttukuvioiset tapetit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkös se kiikastaakin? Henkilökunta ei ollenkaan tajunnut. Kyllä Kassisella on vaativa maku, pöh.

   Poista
 7. Vierivä kivi ei sammaloidu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierivä Kassinen saattaa saada oman tötterön päähänsä, jos se vähän hidastaisi hänenkin menoaan.

   Poista
  2. Sitten vähän aktivointia, sitten hidastusta, sitten aktivointia... Kelpaako henkilökunnalle mikään? Joudutte vielä itse repimään tapettinne!

   Poista
  3. Henkilökunta on vähintään yhtä vaativaista kuin karvainen herrasväki!

   Poista
 8. Täällä niin fiilataan Kassista! Nala kiihtyy 0-100 äkkiä ja Fidolla saattaa kestää moottorin käynnistyminen, sillä välillä Nala on säntäillyt sinne sun tonne ja käynyt monta kertaa Fidoa läiskimässä ja kannustamassa leikkiin. Sen riehumisreitit ovat vähintäänkin yhtä eksoottisia kuin Kassisen :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ja oikein, läiskiä pitää ja paljon. Ja juosta erikoisista paikoista. - Kassinen

   Poista