perjantai 22. lokakuuta 2021

Viimeisiä viedään

Sepon kynsi paranee nätisti, joten hän viettelee toivottavasti viimeisiä päiviä tötterönsä kanssa. Onneksi se ei hirveästi haittaa hänen menoaan ja hän pystyy vaikka mihin! 

Yllättävän taitava tötterö kiipesi puun huipulle takakautta, kun ei mahtunut tasolta kirjahyllyn välistä, niin kuin yleensä.

Hän mahtui myös tähän pesään, kun oikein kovasti yritti, ja kolisteli jokaiseen seinään ja kulmaan.

Seppo on tietenkin hyvin iloinen, kun tötterö otetaan pois ruokailuja varten, joten viime aikoina hän on saanut myös vapaampaa leikki-, peseytymis- ja hengailuaikaa. Kynsi ei enää tunnu kiinnostavan, paitsi kun se pesuprosessin aikana tulee vastaan, jolloin se saa vähän liikaa huomiota. Silloin henkilökunta tökkää tötterön takaisin. Yöt hän viettää sen kanssa myös, mikä johtaa surkeisiin iltapesuyrityksiin (video n. 10 s). Henkilökuntaa nauratsäälittää.


12 kommenttia:

 1. Seppo on sitten päässyt jo 'korkean paikan leirillekin' katonrajaan tötterönsä kanssa - upeaa! Poika on saanut harjoitella teknistä taituruutta, mutta nuolemisyritys oli hupaisaa katseltavaa, sen myönnän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukana ovat ne ajat, muutama päivä sitten, kun Seppo hyppäsi puuhun ja törmäsi tötteröllään tasoon ja tippui alas. Hän ehti juuri oppia oikean tekniikan, ja nyt sitä ei enää tarvittaisikaan... :D

   Poista
 2. Tötteröelämä on selvästi poikkeustila, mutta onneksi se ei vaikuta merkittävästi Sepon itsetuntoon ja yritteliäisyyteen!

  Kyllä kissa oppii vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo on pärjännyt hyvin vähillä elämänmuutoksilla! Tekisi mieli kokeilla, mitä mieltä täti Kassinen olisi tötteröstä. Olisihan sitä tietysti hyvä harjoitella, jos joskus joutuu tötteröitymään. :'D

   Poista
 3. Voi Seppo, mä niin tunnen sun tuskan. Mä sain toisinaan kiiman aikoihin töttörön etten pesisi peppua rikki. Tosin en taatusti olisi pessykään, kun sen rikki menemisestä synty niin kauhea haloo. Onneksi sulla on töttöröö päivät kohta loppu. Tsemppiä siihen asti.
  - Eddie -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eddie! Töttöröityminen loppui eilen, paitsi jos alan taas nuoleskella liikaa. Onneks sinullakaan ei ole enää töttörööpäiviä edessä! - Seppo

   Poista
 4. Seppo on jo niin tötteröorientoitunut, että on varmaan ihan omituista olla ilman. Toivottavasti saadaan videota vapautumisen hetkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti vapautuminen tapahtui vähin äänin eilen illalla, ja video jäi ottamatta. D: Otus on kyllä kovin onnellinen nyt!

   Poista
 5. Yesss! Roikkuva lepakkokissa poistuu ja Super-Seppo tekee paluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roikkuva lepakkokissa on poistunut illalla! Tilalla on nirisevä ja vinkuva Itku-Sipuli, jolla on tylsää ja nälkä ja yhyy. Henkilökunta laittaa kohta tötterön takaisin.

   Poista
 6. Hurraa terveille varpaille ja tötteröttömyydelle sekä peseytymisen vapaudelle!

  VastaaPoista