lauantai 26. maaliskuuta 2022

Jouluvieras maaliskuussa

Kassisen ja Sepon perinteinen jouluvieras ei ole päässyt kulkutautitilanteen vuoksi kahteen vuoteen käymään, mutta nyt maaliskuussa laitettiin lisäpeti taas lattialle.

Karvainen herrasväki arvosti suuresti seuraa, leikitystä ja uutta nukkumispaikkaa.

Heistä olisi niin mukavaa, jos joku aina olisi heidän kanssaan puuhastelemassa ja ihailemassa ja ihmettelemässä heidän tekemisiään! Seuraavalla videolla (n. 1 min) Seppo leikkii ja Kassinenkin käy vierailemassa.


Päiväunet isolla pedillä auringon paisteessa on varmaan yksi parhaista asioista Sepon pienessä elämässä.

16 kommenttia:

  1. Jouluvieraat toivotetaan tervetulleiksi joka kuukausi ainakin Sepon ja Kassisen toimesta! Mikä onkaan parasta kun jakamaton huomio ja auringolla lämmitetty vieraspeti omassa käytössä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluna ei olisi aurinkoa ollut, eli ehkä tämä järjestely oli kuitenkin parempi. :D

      Poista
  2. Vieraat on parhaita! Ne osaa leikkiä, niiden petipaikat ja niiden tavarat on mielenkiintoisia vai mitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Miks ei käy täällä useemmin vieraita yötä olemassa? - Seppo

      Poista
  3. Kissoilla joulu ei ole kalenterista kiinni, vaan joulu on jokapäivä!
    Kun aamumössö lautaselle lässähtää, se on kuin jouluateria! Kun raksupurkki rasahtaa, on joulukarkkien aika! Puhumattakaan pahvilaatikon saapuminen mannermaalta, selvä joululahjahan se on! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on hyvä katsantokanta! :D Aamumössöstä voisivat eräät olla täällä eri mieltä. ;P Pahvilaatikot on kuitenkin pop.

      Poista
  4. Voi miten mukavaa Kassisella ja Sepolla on ollut! ja varmaan jouluvieraallakin, ainakin videosta päätellen. Kassinen siinä suoritti tyylikkään 'tykkäyksen' !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen on aina tyylikäs! Henkilökuntakin toivoo, että kaikki osapuolet olivat onnellisia. :)

      Poista
  5. Laittakaapas tälle vieraalle nyt pysyvä kutsu ainakin kerran kuukaudessa, niin saatte laadukasta leikitystä ja tykättävät jalat. Puhumattakaan lattiapedistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensiksi pitäisi toivoa VR:ltä suoraa Jns-Roi-linjaa, ettei matkustusaika vie puolta vuorokautta kerrallaan. Mutta ehkä rautatiet taipuisivat jos Kassinen ja Seppo itse pyytäisivät!

      Poista
  6. Vieraat on niiin kivoja. Kunpa niitä kävisi usein. Siis sellasia joista saa itelle oman pedin ja varsinkin aurinkoon.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Meillä on kyllä tuo peti vieläkin, henkilökunta ei oo jaksanut raivata pois. Tai raaskinut raivata, sanovat. - Seppo

      Poista
  7. Kausivieraalle taisi jäädä kapeahkosti nukkuma-alaa, jos karvakaksikkoa pukkasi patjalle yölläkin. Vai jakoiko henkilökunta punkkansa kattiaisten kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herrasväki kieltäytyy nukkumasta ihmiskunnan kanssa noin kapeasti. Varmaan henkilöstön hengitys häiritsee heidän untaan ja lepoaan, ja vieras ei ole sen parempi heidän mielestään...

      Poista
    2. Heillä on sitten sangen herkät korvat <3 <3

      Poista
    3. Niin olisi henkilökunnallakin, ainakin yllekirjoittaneella, ja silti eräät Sepot katsovat asiakseen laulaa öisin. D:

      Poista