perjantai 27. toukokuuta 2022

Seponpöläytys

Herra Pablo kaipasi viime viikonloppuna päivähoitopaikkaa, joten henkilökunta ei mennytkään hänen luokseen vaan hän tuli Kassisen ja Sepon luo.

Kassiselle se oli ihan sama, hänen elämäänsä eivät vierailijat vaikuta.

Sepon elämään vaikuttaa, Seppoa kiinnostaa kovasti! Seppoa kiinnostaa ehkä liikaakin...

Herra Pabloa ei kiinnosta. Hän olisi paljon mieluummin ollut kotona yksin vaikka koko pitkän päivän.

Tässä hän on surullinen ja toivoo jonkun hakevan hänet pois. Hän ei myöskään oikein pitänyt rappukäytävän äänistä ja eikä ainakaan seinänaapurissa joskus haukkuvasta koirasta

Kotonaan hän yleensä nukkuu paljon, mutta Kassisen ja Sepon luona hän ei oikein saanut levättyä.

Henkilökunta laittoi olohuoneeseen patjan ja siihen karvaviltin, että herra Pablo olisi voinut mennä nukkumaan sinne, mutta hän vain yritti torkkua eteisen matolla huonolla menestyksellä.

Hän olisi saanut mennä myös sänkyyn, mutta se oli varattu.

Hän oli niin väsyneen näköinen, että henkilökunta meni itse patjalle ja houkutteli hänet viereen nukkumaan.


Tässä kuvassa hän oli autuaasti nukahtanut ja henkilökuntakin torkkui. Kaikki oli rauhallista ja hyvin. Valitettavasti muutaman minuutin päästä Seppo heräsi makuuhuoneessa ja tuli tutkimaan ja onnettomuus oli lähellä.

En ymmärrä mitä tapahtu. Kävin ehkä tökkäämässä, tai ehkä en. Vähän ehkä herättelin. Ei Kassista ikinä haittaa jos herätän. En tiijä. Ehkä herätin. Ja sitten olin sen suussa. 

Henkilökunta kyllä kiljui hyvin.

Henkilökunnan tulkinnan mukaan Seppo herätti herra Pablon, joka unimielissään kävi tämän päälle valtavalla rähinällä. Seppoa pyöriteltiin selällään ja hänen kaikki jalkansa olivat ärisevän herra Pablon naamassa kiinni. Henkilökunta huusi, että ei ja irti, ja herra Pablo perääntyi ja Seppo juoksi makuuhuoneeseen sängyn alle. 

Henkilökunta tutki osapuolet heti. Herra Pablossa ei ollut yhtään naarmua ja hän pääsi selkkauksesta yli välittömästi ja meni takaisin nukkumaan. Seppo oli hieman pölyinen, kun hänellä oli pyyhitty lattiaa, mutta hänessä ei kärsinyt muuta kuin ego ja hän vietti pari tuntia makuuhuoneessa piilossa. 

Herra Pablo vietiin pitkälle lenkille kiitokseksi siitä, että hän on täysipäinen eläin ja antoi vain opetuksen eikä esimerkiksi purrut Seppoa kahtia.

Hän söi ruohoa poistaakseen Sepon maun kieleltään.

Kyllä tässä olisi ollut ainekset suurempaankin onnettomuuteen kuin vain äänekkääseen pöläytykseen.

Henkilökunta on hyvin kiitollinen siitä, että kenellekään ei oikeasti sattunut mitään.

Illalla Seppo oli vieläkin hippusen järkyttynyt ja suhtautui herra Pabloon pienellä varauksella. Henkilökunta antoi heidän kuitenkin olla samassa tilassa valvonnan alla ja he ohittivat toisensa kohteliaasti, jos tarve vaati.  

Tässä kuvassa kello on vähän vaille kahdeksan ja herra Pablo on makuuhuoneessa nukkumassa.

Hän ei suostunut nukkumaan yksin, joten henkilökunta meni seuraksi. Hän varmaankin jo luuli joutuvansa jäämään yöksi ja ehti nukkua puolisen tuntia, ennen kuin hänen oma henkilökuntansa tuli hakemaan. Hän oli liikuttavan iloinen päästessään kotiinsa. 

Herra Pablon lähdettyä Seppo tuli sänkyyn ja kaikki oli taas normaalia. Ehkä hän oppi tästä jotain...

Seuraavalla hoitokeikalla henkilökunta kuitenkin menee herra Pablon luo.

18 kommenttia:

 1. Onpas ollut jännittävä ja virikerikas päivä! Uudet virikkeet ovat aina hyviä, kunhan ei purra kunnolla tai raavita silmiä päästä. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virikkeet olivat toistensa mielestä nyt vähän liian virikkeellistäviä! :O Onneksi tosiaan fyysisiä vahinkoja ei sattunut.

   Poista
  2. Jäi sanomatta, että olet kyllä Seppo valtavan rohkea! Varmaan puolustit Kassisen kunniaa tai jottain semmosta....

   Poista
  3. Seppo kiittää sokeasta uskosta erinomaisuuteensa. Henkilökunta sanoo, että Seppo ei tiedä, mikä olisi parhaaksi hänelle tai kenellekään muulle...

   Poista
 2. No johan on ollut jännä hoitopäivä!
  Onneksi yllättävästä kohtaamisessa oltiin oltu jo vanhoja tuttuja molemmin puolin, jolloin mitää henkisiä vaurioita pahempaa ei päässyt tapahtumaan..
  Mutta kyllä se niin on, että oma tupa, oma lupa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - onni oli, että osapuolet tunsivat toisensa jo vuosien ajalta. Herra Pablolla on siis jotain lämpimiä tunteita Seppoa kohtaan, kun kuitenkin pyöritteli vain eikä pureskellut!

   Poista
 3. Seppo sai opetuksen, jonka toivottavasti muistaa!

  VastaaPoista
 4. Hui mikä päivä. Taatusti ihan kaikki on tuommoisen jälkeen tosi väskiä. Rauhallisia unia kaikille!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nukutti kyllä hyvin kun oli vieras käynyt. Sitäkin varmaan nukutti mutta onneks nukkui yön kotonaan eikä täällä. - Seppo

   Poista
 5. Huhhuh! Olipas hurjaa! Olisikohan Seppo oppinut, että nukkuvaa Pabloa ei parane häiritä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hurjaa, henkilökunta meinasi saada slaagin! Seppo ehkä oppi jotain herättämisistä, tai sitten ei. Ainakin tunti sitten katsoi parhaaksi herätellä minut kiskomalla hiuksista. :'D

   Poista
 6. Hmm, olenkin aina sanonut että koirista on syytä pysyä kaukana. Pepsikään ei aina usko. Johtuuko se värityksestä? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkeat on rohkeita ja älykkäitä ja kiinnostuneita ympäristöstään! - Seppo

   Poista
 7. Seppohan on itse viattomuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo näyttää hyvin viattomalta ja siltä, ettei ikinä tee mitään, ei vaikka olisi kuinka koettanut juuri syöttää itseään kuusi kertaa isommalle koiralle.

   Poista
 8. Oho, siinä oli katastrofin ainekset olemassa! Onneksi ei käynyt kuinkaan silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, hui kauhistus! D: Onneksi kaikki selvisivät säikähdyksellä.

   Poista