lauantai 27. elokuuta 2022

Parveke-arvostelu

Parvekkeella lojuu jonkinlainen jalaton etanan esiaste.

Minne ihmeeseen ne koivet on taiteltu piiloon? Ovathan ne kovin ohuet, mutta kuitenkin.

Toinen tyhjäntoimittaja esittelee pullavaa etujalkaparia.


17 kommenttia:

 1. Etanatoukkaperformanssit ovat kovaa työtä!
  Parvekkeellakin! ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa työtä? Henkilökunnasta näyttää lähinnä lojumiselta, siis huom. ei-työltä. Toivottavasti eivät ala penäämään maksuja tämän "työn" katselusta tai kuvaamisesta.

   Poista
 2. Ja tässä on vasta menossa harjoitteluvaihe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopullisessa vaiheessa kasvattavat tuntosarvet ja erittävät limaa!

   Poista
 3. Näin just mainoksen, jossa sanottiin, että Seppo sä et ole influencer. Haluan vaan sanoa, että valtakunnan mediassa nyt minusta vihjataan seppojen influensseriyttä vastaan tarpeettomasti. Esimerkiksi tuollainen jalkojen piilottelu, joka kissapiireissä on aivan tavallista, voi olla myös seppopiirien seuraava trendi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta ei ole nähnyt tuollaista mainosta, mutta kuulostaa kyllä aika jyrkältä. Tämä paikallinen Seppo on ainakin influensseri omassa elinpiirissään, ainakin omasta mielestään (vaikka oikeasti hän lähinnä seuraa Kassisen esimerkkiä elämässä).

   Ennustammeko jalkojen piilottelun olevan seuraava seppotrendi? Keitähän kuuluisia Seppoja olisi helposti tavoitettavissa?

   Poista
  2. Entäs jos ihmissepot alkavat jatkossa käyttää suurissa määrin pitkiä hameita, kun sellaisen kanssa on jalat piilossa? o.o

   Seppo Hovilla on tosin ammatin puolesta jalat usein piilossa flyygelin alla, että hänen ei tarvinne hametta käyttää.

   Poista
  3. Henkilökunta kannattaa suuresti ajatusta, että kaikki Sepot ja miksei muutkin käyttäisivät hameita! Kaikenlaiset kukkamekot kunniaan! Toinen vaihtoehto olisi tosiaan raijata omaa flyygeliä mukana.

   Mitähän tämä Seppo pitäisi hameesta? Mitenkähän tämä Seppo pitäisi hametta?

   Poista
  4. Seppokissoilla hame, ainakin pitkähelmainen, voisi olla hankala siinä, että takatassuilla tulisi astuneeksi aina helman päälle. Pitäisi olla lyhyt ja tyköistuva mekko seppokissoille. Sitten on eri asia miten sepot (lajiin katsomatta) hameisiin suhtautuisivat, vaikka sinänsä hame on aivan kelvollinen vaatekappale.

   Poista
 4. Seppouteen kuuluu ehdottomasti tietty salaperäisyys ja tässä siitä on oiva esimerkki. Missä on Sepon jalat?
  Hennan kommentti on totista totta! Tietenkin Seppo (ainakin tämä tietty Seppo) on kissapiirien kuumimpia influenssereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo kiittää suuresti arvostavista influensserikommenteista! Kenties hän alkaa kohta kehitellä omaa yritystä, josta saisi vielä rahaakin maineen ja kunnian lisäksi.

   Poista
 5. Villi veikkaus: Jalat ovat putkessa, jonka ympärillä on sisalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaveikkaus: jalat ovat uponneet otuksen mittavien vatsahelttojen keskelle! Tämä on myös selitys siihen, miksi Kassisen jalat eivät piiloudu.

   Poista
 6. Seppo, me ollaan samiksii! Ylätassut sille!
  - Eppu -

  VastaaPoista
 7. No johan taas pomppas! Mitään partseja arvosteltu, kauniita kissuuksia siinä morkattiin. Kyllä tiedetään, että Tzepellä on sorjat pitkänmatkan juoksijan kintut ja Kassisen tädillä on kauneimmat hiihtosukat ikinä! Toivoo Viiru. P.S. Suuteloitsen sulokuonoasi, Kassinen. Toivoo Sama. P.P.S. Terkut Tzepelle. Toivoo taas Sama. Viirusama. Samaviiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Viiru! Niin arvostelivat meitä. Aina arvostelevat meitä. Ei tehdä mitään, lojutaan, syödään vararikkoon, tai ei syödä kunnolla, tai syödään vääriä asioita ja sitten jos tehdään jotain niin on tuhoa. Kintut on minulla hyvät. Piilotan ettei kaikki nää. Tädillä on tätimäiset jalat, pullet ja pitkät sukat. Täti lähettää suutelon takas. - Seppo

   Poista