keskiviikko 8. maaliskuuta 2023

Kukkonen

Henkilökunta syö.


Täti uskoo olevansa oikeutettu osuuteen.

16 kommenttia:

 1. Tottakai tädille on kymmenyksensä annettavan.
  Ainakin lipaisun muodossa! ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tädille ei kymmenys riitä, pitää olla ainakin kaksi lipaisua, tai oikeastaan kaikki margariini olisi verotettavaa osuutta.

   Poista
 2. Jos kerran tuommosia lintutyyppisiä eläimiä, kukkoja, syödään, kyllä kissalle kuuluu oma osansa lihasta! Eikö sitä pitänyt olla vegetaareja hlökunnan, nyt jäätiin kiinne kuin ministeri meemin lähtettelystä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta puolustautuu, että tämä syötävä on tehty sämpylätaikinasta ja riisipuurosta! Ei sellaisten kuulu Kassisia kiinnostaa! Vika on nyt jossain muualla... :(

   Poista
 3. No pikkuisen pitää saada, kun noin nätisti pyytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko nätisti pyytämistä kun kaikilla varpailla kauhaisee kohti ruokaa? Jos olisi kukkonen ollut alempana niin olisi lentänyt ilmaan.

   Poista
 4. Täti Kassista hienovaraisempaa pyytäjää tuskin onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä ainakin löytyy vain Seppo, joka pyytää asioita esim. pudottelemalla tavaraa lattialle.

   Poista
 5. Ruokailulaki §5
  Ihmisen ei pidä syömän mitään mitä talouden kissakansa ei ole syötäväksi todennut joko maistamalla, nuolaisemalla tahi haistamalla tarkkaan.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä tuollainen laki? Kuka sen on säätänyt? Voisko ottaa täälläkin käyttöön? Eletään diktatuurissa. - Kassinen ja Seppo

   Poista
 6. Ja miksei Täti muka olisi oikeutettu osuuteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti ei henkilökunnan mielestä ole kukkosia syövä eläin! Hän voi saada mössöä tai ehkä jopa raksuja, muttei kukkosta.

   Poista
  2. Perusteliko henkilökunta mielipidettään jotenkin? Kukkonen kuulostaa pienikokoiselta linnulta ja lintu taas on mitä parhainta ravintoa kissoille.

   Poista
  3. Henkilökunta myöntää, että kukkosella on harhaanjohtava nimi. Sitä ei ole tehty pienistä kukoista tai muistakaan siivekkäistä vaan lähinnä riisipuurosta. Ja riisipuuroa ei ole tarkoitettu Kassisille vaan henkilökunnille.

   Poista
 7. Kuva 1. Kassinen hypnotisoi Kukkosta.
  Kuva 2. Kassinen elehtii hypnoottisesti.

  VastaaPoista