sunnuntai 7. toukokuuta 2023

Huhtikuussa oli ötökkä

Huhtikuussa kävi sillä tavalla, että henkilökunta aamulla herätessään käveli keittiössä vaahto-oksennukseen ja jalkapohjaan jäi kiinni mutusteltu koppakuoriainen.

Henkilökunta on aivan varma, että vaahdottaja oli Seppo Johannes. Hän on tarpeeksi hölmö syödäkseen syötäväksi kelpaamattomia ötököitä, vaikka pyöreistä linjoistaan päätellen eläisi yön yli ilman lisäravintoa.

14 kommenttia:

 1. Hieno piirros - kiitos siitä! Ja itse tykönäni olen samaa mieltä henkilökunnan kanssa, että vaahdottaja on ollut Seppo Johannes, täti Kassinen ei moiseen alentuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti ei todellakaan alentuisi moiseen! Lisäksi hän varmaan tunnistaisi syötäväksi kelpaamattomuuden jo ennen kuin olisi ötökännielemistilanne edessä ja jäisivät vaahto-oksennukswt syntymättä.

   Poista
 2. Piirros on hieno. Mutta onko todisteita; ei saa syyttää Seppoa ilman todisteita! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö todisteeksi riitä se, että täti on liian kokenut päätyäkseen koppakuoriaisvaahto-oksennustilanteeseen? :/

   Poista
 3. No nyt ei ole totisteita edes nimeksi. Kuka tahansa on epähuomiossa (unissaan?) voinut yrittää syötä koppiaisen, mutta kovat kitiinikuoret ovat juuttuneet kurkkuun ja vaahtoutuneet ulos laattialle. Esim. henkilökunta on myös epäiltyjen listalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, henkilökuntaa epäillään taas kissakansalaisten typeryyksistä! Ämä on kuitenkin helposti todistettavissa vääräksi: henkilökunta on kyllä niin isoa, että koppakuoriainen olisi mennyt kurkusta helposti alas.

   Poista
 4. Hah, mitä tietämättömyyttä. Ötökät vaan tekee vaahto-oksennusta sen jälkeen kun ovat pudottaneet osan kropastaan. Kyllä me tiedetään.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte ihan oikeassa! Just tuolleen sw kävi, itsestään vaahtosi siinä.- Seppo

   Poista
 5. Vähemmästäkin laatta lentää, jos koppakuoriainen kutittelee kurkussa!
  Oksun lähde on lähellä, mutta ken syytävän sormen nostaa, katsokoon peiliin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole henkilökunnan vika kaikki maailman koppakuoriaisinvaasiot! Henkilökunnan puolesta täällä saisi lisäksi olla vaikka satoja koppakuoriaisi, ei kukaan ole Seppoa käskenyt niitä syömällä torjumaan.

   Poista
 6. No jos henkilökunta on niin huolimatonta, että päästää koppiaisia sisälle, niin saakoon siivota myös oksut, nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon samaa mieltä, jos on koppakuoriainen sisällä niin se on syötävä ja henkilökunta saa kestää seuraukset. - Seppo

   Poista
 7. Seppo uhrautui ja murskasi pahanmakuisen ötökän, joka vapaana olisi kasvanut ihmisen kokoiseksi jättiläisötökäksi. Vaahdotus viimeisteli toimenpiteen. Pasila, Porilaisten marssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, vai että tällainenkin peloittava mahdollisuus oli olemassa! Henkilökunta saattaa varovaisesti muuttaa mielipidettään vaahdotuksen tarpeellisuudesta...

   Poista