perjantai 28. heinäkuuta 2023

Kassinen tutkii XXXXIV

Kassinen investigoi falafeleja.

Valitettavasti täti investigoi niitä nuolemalla ja henkilökunta joutui vetämään ne pois hänen ulottuviltaan. Hän pahastui suuresti.

12 kommenttia:

  1. Tiedoksi vanhemmille kissakansalaisille.
    Falafeleissa ei ole lihaproteiinia, joten rasvaisen pinnankaan vuoksi niistä ei ole kissoille hyötyä. : /

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Täti voisi olla hyvä ja omaksua tämän tiedon, ettei tarvitsi tulla henkilökunnan lautasille. 1

      Poista
  2. No voi harmi, tädin omakohtainen tutustuminen falafeleihin katkesi sitten henkilökunnan väliintuloon! Ehkäpä hänelle tulee vielä toinen tilaisuus maistaa näitä mainioita kasvispyöryköitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä tulee. Ehkäpä ei... Mainioita kuitenkin olivat!

      Poista
  3. Kassinen toimii esimaistajana, että henkilökunnan ruoka on kelvollista ja joutuu siksi maistelemaan kasvisruokia. Kaikkeen sitä kissakansalaisen pitääkin alistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta haluaa huomauttaa, ettei ole millään lailla pyytänyt kissakansalaista esimaistajaksi. Itse asiassa kansalainen voisi pysytellä oman pikkulautasensa antimissa niin henkilökunta olisi oikein iloinen!

      Poista
    2. Siinähän se tuli: PIKKUlautanen! Ei saa kissakansalainen tarpeeksi kissanruokaa!

      Poista
    3. Henkilökunta tarkentaa, että kansalainen ei useinkaan syö pikkulautastaan tyhjäksi, niin tarvetta isommalle lautaselle ei ole nähty. Toki voisi testata, miten ape maittaisi isolta lautaselta...

      Poista
  4. Vain Kassiselle: Seuraavalla kerralla hampaat napakasti henkilökunnan ranteeseen ja sitä seuraavassa hämmingissä hampaat pyörykkään ja vauhdikas loitontuminen henkilökunnattomaan suuntaan. On muuten nätit juovat niskassasi <3 <3

    Henkilökunnalle: Älkäähän nyt. Kassinen on niin kiltti, että vain nuuhkii ja ehkä joskus hyvin harvoin lipaisee ihan pikkuisen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, siellä yllytetään iäkästä tätiä kapinaan! Henkilökunta ei kyllä innostu ajatuksesta, vaikka toisaalta tädin hampaat syvällä ranteessa voisivat oikeuttaa parin-kolmen päivän lepolomaan. Houkutteleva ajatus on... Henkilökunta haluaa myös tarkentaa, että täti on kiltti, kun hänelle itselleen sopii, eikä muutoin.

      Poista
  5. Kaikkea sä kanssa maistelet. Pitäähän täti sun tietää, että me kissat ollaan lihansyöjiä..?!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran, sanon minä. - Kassinen

      Poista