torstai 12. lokakuuta 2023

Kastehelmi

Seppo, mitä sinä oikein teet siellä?

Et kai sinä siirtele sitä lautasta?

Seppo tuo on tosi kiellettyä, se on liian hieno sinun työnneltäväksesi! Nyt loppuu!

Oisin vaan halunnut siirtää tän lattialle.

Miks on kaikki minun sisustusajatukset kiellettyjä?

14 kommenttia:

 1. Kastehelmi on paljon kauniimpi pöydällä, kuin lattialla sirpaleita Sepposein! ; D

  VastaaPoista
 2. Oiss ollu ehken kiva ruokalautanen sulle! Yhellä Killipillillä oli kissakristallia. Piika sano, että se oli hienoa sukua tai jotain. Mulla ei oo kristallia. Mut piika teki mulle raksukulhon savesta. Se on aika kiva. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söisin tuosta niin mielellään jos vain sais sitten koko lautasellisen ruokaa kerrallaan. Nyt saan aika vähän. Kristalli kelpaisi täälläkin, tai piian tekemä kippo. Henkilökunta ei tee kippoja, on tyhmiä silleen. - Seppo

   Poista
 3. Ööö, miksi mitään sellaista mitä ei saa siirtää/koskea on jätetty siirto/kosketuslinjalle?! Meidän mielestä lautanen on ihan väärässä paikkaa jollei siihen saa koskea tai siinä ei ole ruokaa. Nih.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiiin! - Seppo

   Käytiin kylässä kissaperheessä, jossa oli mm. kasveja ja maljakoita ja muita kivoja sisustusesineitä. Ei täällä vaan voi olla mitään. Epäreilua on elämä.

   Poista
 4. Seppo olis vaan halunnut Kastehelmen hyötykäyttöön kissanruokalautaseksi. Ihmisruoat voisivat olla halpislautasellakin. Astiat tärkeysjärjestykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ostaa sellaisia pieniä kastehelmiä seppolautasiksi! Ei isoa saa ainakaan, lihoo entisestään. :/

   Poista
 5. Hän häntineen on hyvin kaunis tuossa tasolla <3 <3

  VastaaPoista
 6. Ensin kun siirtää kastehelmen lattialle niin sitten on helppo siirtää kananmunakennokin lattialle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestys on että leipä, kastehelmi, kananmunat. Ja sitten ehkä mikro. Kokeilin sitä mut on aika painava niin ei liikkunut vielä. - Seppo

   Poista
 7. Meidän kissa syö raksunsa Kastehelmi-kulhosta ja juo vetensä Kastehelmi-tuikkukiposta. 😄 Ne ovat ilmeisesti hänen arvolleen sopivat, kun kelpaavat. Ovat toki myös ilo ihmisen silmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ja Hyvin! :D Jos henkilökunnalla olisi loputtomasti rahaa, olisi kissoilla varmasti vesikippona Aaltomaljakkoa ja ruokalautasilla kullatut reunukset!

   Poista