sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Röyhkeyttä

Täti on nykyään hirmuisen margariininhimoinen.

Näissäkin kuvissa hänet piti napata kiinni ettei olisi koko pää ollut rasiassa.

Hän ei ole myöskään mitenkään laatutietoinen: kaupan halvin margariini on yhtä varastettavaa kuin hienommatkin merkit.

10 kommenttia:

 1. Mikä sinua täti siinä margariinissa kiehtoo? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvää. Ja erityisen hyvää kun on kielletty. - Kassinen

   Poista
 2. Tätillä on selvästi markariinivajaus elimistössä. Kyllä pitäisi hölökunnan heti tämä huomioida ja ehken ostaa tätille ihan oma markariinirasia ja antaa ruokalusikallinen markariinia joka aamu. Je ehken iltakin. Toivoo Viiru. P.S. minä syön jotaki oivariinia tai inkariinia. P.P.S. Suuteloitsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamu ja ilta ja päivä ja ehkö vielä yö, sanoo vajaa täti. Tai ainakin se on se tiheys millä sitä nyt varastetaan. Viirut voivat ehkä saada riinejä, tädit saavat jotain vähemmän tyyriitä merkkejä, kun kulutus on niin suurta että henkilökunta on margariinivararikossa. - henkilökunta

   Poista
 3. Seniorit ovat oikeutettuja päivittäiseen rasva-annokseen! Viirun tyyliin täälläkin tarjoillaan pikkusormen kynnen kokoinen rasvasatsi Oivariinia päivittäin. Unohtamatta myöskään lohiöljyä..! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seniori voisi ehkä saada jotain öljyä, hmmm. Ehkä se paikkaisi margariinivajausta!

   Poista
 4. Mun mielestä kaikki mitä on pöydällä näkyvillä kuuluu kissoille ja sitä pitää saada maistaa. Mä en ymmärrä tuollaista niuhottamista, että napataan kii tai jotain. Mut näköjään se on henkilökuntien tapa kun sullekin niin tehdään...tyhmä tapa sanon mä.
  - Hanoi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin miksi pitää napata kiinni? Eikö voisi vain tarjoilla ruoan lattialle niin ei oltais pöydällä? - Kassinen

   Poista
 5. Kompataan edellisiä kommentoijia ja vaaditaan päivittäistä rasva-annosta tädille! Hyvät, pehmeät rasvat pitävät turkin kiiltävänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti on vaatinut itse oman annoksensa, mutta ehkön hän voisi saada jotain senioriöljyä, jos se vähentäisi maanvaivaksi nousseita margariinivarkauksia.

   Poista