tiistai 16. huhtikuuta 2024

Kevät tulee!

Tällekin pihalle on tullut ensimmäinen punarinta.


Täti kyllä näkisi linnut paremmin, jos toverinsa ei tunkisi hänen eteensä. Onneksi tätä voi painaa alemmas 

Lisäksi pihalla on nähty henkilökunta tekemässä kesää, sillä melkein kaikilla muilla blogikavereilla taitaa jo olla lumi sulanut ja pitäähän meilläkin päästä siitä sitten eroon.

Täti Kassinen paheksuu ja häpeää, että tuollaisenako sitä on ulos menty. Mitähän ne naapuritkin ajattelevat?

 

12 kommenttia:

  1. Suotta paheksut, Kassinen. Kun punapipo ilmestyy pihalle, on catio taas päivän lähempänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paheksunta kaikkia asioita kohtaan on tullut tädille luonnostaan näin vanhemmalla iällä ja sitä ei hevin lopeteta.

      Poista
  2. OoOOoooh, tuleeko nyt catio!!!??? Nyt ollaan jännän äärellä! Ja täti-Kassiselle tiedoksi, ulkohommiin mennään aina rönttävaatteissa, henkilökunta on oikealla linjalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kröhöm, oikeastaan tuo osuus terassista on nimenomaan ei-catio, eli paikka jossa jollakin kukkasella tai sellaisella on edes pienen pieni mahdollisuus menestyä kun joku ei ole koko ajan syömässä suihinsa!

      Poista
  3. Meillä lähti viimeiset lumet viime viikolla eli kyllä teillekin pitää kesä tehdä (ps ei huomioida etupihan lumikasaa tässä koska me ei sitä nähdä catiosta). Emäntäkin lähtee aina ulkohommiin oudoissa asuissa - onneksi se osaa pukeutua vähän paremmin kun lähtee kauppaan. Me nähtiin eilen räkätti! - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut räkätistä ja kesästä ja emännästä, joka älyää pukeutua edustavasti kauppaan toisin kuin eräät täällä. Olisi kyllä mukavaa, jos olisi oikea catio. - Kassinen ja Seppo

      Poista
  4. Punarinta?
    Näyttää enemmän punapipolta..! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punapipo on ihan oma lajinsa, joka tekee ahkerasti lumenluontitöitä. Punarinta on kääpiökokoinen, suorastaan mitätön siivelläeläjä, joka vain odottaa pensasaidassa toisten tekemään kesää.

      Poista
  5. Ihan asialliset pihavaatteet, Rva Kassinen on nirppanokka!

    VastaaPoista
  6. Apuva, ei oo totta 🙀 Teillä on vielä noin paljon lunta. Onneksi henkilökunta älyää tehdä asialle jotain asiallisissa vaatteissa.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökunta voisi luoda lumet koko naapuristosta ja kärrätä ne jonnekin kauas. Olisi nopeammin kesä täällä. - Kassinen

      Poista