keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Seuraus ja syy

Kassista ja Seppoa on kohdannut takatalvi.


Tätikään ei arvosta.

Eilen esimerkiksi satoi rakeita, oli ukkonen, satoi lunta, paistoi aurinko ja satoi räntää. Minkä ihmeen takia piti taas tulla tällainen sää?

Paitsi että tietenkin. Hei Seppo, sää rankaisee juuri sinua! Jos olisit kiltimpi eläin niin meillä olisi ikuinen kesä ilman ukkosia. Kannattaa miettiä ensi yönä että hilluako vai nukkuako.

16 kommenttia:

 1. Sepolla on viimeisessä kuvassa hyvin päättäväinen ilme. Toivoo piika.
  Ei rankase Tzepeä sää. Täälläki on ollu pöhkö sää, vähä kaikkee. Nyt on ihan talvi ulkona. Minunki piti vähä hillua, mut kuiteski aamusta. Se oli ehken semmonen kakkahillunta. Sain paketin sieltä jostain. Nyt on hyviä ruokia. Eilen oli vielä pahoja. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Viiru! Henkilökunta sanoo että rankaisee. Ootan myös pakettia mutta ei oo siellä kuulemma ruokaa minulle, tädille vain. Miksi aina saa täti kaiken? Miksi minua myös puree vaikka oon ihan kiltti? - Seppo

   Poista
 2. Ei voi olla pienen kissan syytä kakki säävaihtelut!
  Takatalvi antaa hyvän syyn jälleen lähestyä kissakumppania lämmön lähteenä.. ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepon syytä on sääilmiöiden lisäksi myös Joensuun kaupungin huono pyöräteiden hoito, VR:n aikatauluongelmat ja se, että pakastin on sulatettava vaikka ei henkilökunta jaksaisi.

   Kissakumppani tympiintyy jo kohta...

   Poista
 3. Täällä on aika kylmä, mutta aurinko paistaa. Olen majoittunut partsille, kun mami erehtyi raottamaan ovea. Nyt se joutui laittamaan villasukat, kun ovi on auki 😹 Harmi kun teillä ei vielä ole catiota. Voisitte myös palelluttaa henkilökunnan varpaita. t. Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla myyntipuheella ei kuulemma ikinä saada catiota. Tai kuulemma ehkä saadaan mutta sinne sitten mennään ja ovi menee perässä kiinni ja ovenraosta ei törötetä. Onko rääkkäystä, kysyn vaan? - Seppo

   Poista
 4. Ääk, ei nyt enää saa talvi tulla! Mekin halutaan häkkeilemään eikä asua takan vieressä (Max) tai viltin alla (Pepsi).

  VastaaPoista
 5. Seppo hei, hillumisesti ei vaikuta säähän mitenkään, mutta sää saattaa vaikuttaa meidän kaikkien hillumisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas on niin Seppoa ymmärtävä kommentti, että lienee Sepon kirjoittama!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Seppomainen kirjoitusvirhe, hmmm.

   Poista
  2. Tulin tänne, koska kotona pilkataan ja aurinko ei paista. - Seppo

   Poista
 7. Asutteko te napapiirillä niin kuin mun veljet Julle & Junnu? Ne aina kehuu mulle miten he ovat kovia poikia selviytymään tuommosissa oloissa.
  - Eppu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ainakin tuntuu siltä mutta ei. - Kassinen

   Seppo ei ainakaan selviäisi sekuntiakaan napapiirin yläpuolella. - Henkilökunta

   Poista