tiistai 4. kesäkuuta 2024

Näytillä

Henkilökuntaa naurattaa tämä Kassisen ja Sepon terassilla elo. Heitä on erityisen hauska katsella lasin toiselta puolelta, sillä se tuntuu siltä, kuin olisi käymässä eläintarhassa (video n. 30 s).


Parin kilometrin päässä Kassisesta ja Seposta on pieni kotieläinpiha. Voisikohan heitä vuokrata sinne, jos muutkin ihmiset haluaisivat katsella heidän puuhiaan livenä?

16 kommenttia:

 1. Onko liput kalliita? Onko ruuhkaisia aikoja? Tälle kesälle ei ollutkaan vielä eläintarhaa ohjelmassa - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin lukijoille on erikoishinta, sitä ei kannata pelätä. Tassulinnan emännälle erityisesti vierailu on ilmainen ja kahvitarjoilu kuuluu. Ruuhkaakaan ei vielä ole, eli annattaa käydä nyt muuten pian ennen kuin suuret massat löytävät paikalle.

   Poista
 2. Ha! Tzepe ja Cassinen kahtelee lasin takaa teitä! Toivoo Viiru. P.S. Onko siellä eläinpihassa kanoja? Tai kalkkunoita? Tykkään syödä niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Viiru! Lasin takana on aina joskus ihmisiä mut en oo ihan varma, keitä ne on ja miten ne sinne pääsee. - Seppo

   Eläinpihassa on kanoja ja kukko, lampaita, possuja ja vasikoita ja pupuja. Kaikki oikein herkullisia varmasti. Voisit Viiru pyytää piikaa käyttämään sinua siellä...

   Poista
 3. Catiosta on selvästi iloa myös henkilökunnalle.
  Lasin molemmin puolin... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunta on yhtä yksinkertaista kuin karvainen herrasväkikin. :'D

   Poista
 4. Siitä vaan oma eläinnäyttely pystyyn. Myytte pääsylippuja, mehua ja Kassisen ja Sepon karvoista tehtyjä palloja. Pieni on kaunista <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä loistava idea! Karvapallot erityisesti. *_* Voisi myydä myös sekä tavallista mehua että tosifaneille muutamalla kissankarvalla höystettyä mehua.

   Poista
 5. Ei kait nyt vaan puhuta SINKKOLASTA! Siellä kaupunkiin pakotettu kävi ussein kahtomassa maalaismaailmaa. Kyllä S ja K olisivat pihan tähdet, jos olisivat esittelemässä taitojaan. Heti tulisin kahtommaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä puhutaan SINKKOLASTA! Todella hieno maalaismaisema on siellä. Voisi laittaa sinne pienen "Seppolaa" mainostavan kyltin ja matkalle nuolia, jotka johdattaisivat uteliaat lasiterassille...

   Poista
 6. Me voitais tulla kattomaan livenä. Mut me kyllä haluttais mieluummin olla terassin puolella...
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terassin puolelle pääsemisessä joutuu maksamaan ekstrakorkean vip-lipun hinnan. Mutta tietenkin teille tulisi tuttava-alennus ja perhelippu.

   Poista
 7. Kyllä meistäkin tuohon kannattaa laittaa kyltti ja pääsymaksuna vaikka kissannameja tai tahnulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä saa kannatusta tämä idea! Pitänee askarrella kyltti. :D

   Poista
 8. Itse mietin paremminkin, että voisikohan joltain lainata paria kolmea lammasta (tai ehkä ponia) hetkeksi nurmikonleikkuupuuhiin. Moottoritoimista leikkuria en halua käyttää, kun ne rikkovat eläimiä, pitävät kovaa ääntä ja haisevat pahalle. Lampaat (tai ponit) eivät tuhoa muita eläimiä ja ovat aisteille hyviä.

  Kissoja meiltä sen sijaan ei lainata minnekään! Pidetään ite! Nih! Meillä ovat nähtävillä, jos joku haluaa nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyllä totta! Ruohonleikkurit ovat inhottavia ja kauhulla odotan myös, milloin pitäisi tämänkin asunnon pieni nurmikkopläntti leikata. Tuntuu, että mieluummin vaikka saksilla sen konttaisi läpi. Onneksi on huonokasvuinen nurmi. :'D

   Lammaslaina olisi kyllä erinomainen idea. Josko kävisi jonain yönä tuolta lainaan pari määkijää, tai vailla vaihtaisi päikseen Kassiseen ja Seppoon. Kukan ei varmaan huomisi mitään.

   Poista