torstai 11. toukokuuta 2017

Hei me kylvetään taas

Kassinen pestiin uudelleen. Hän ei vielä tajunnut paeta kaappaamisaikein lähestyvältä ihmiseltä, mutta aloitti rimpuilun tajutessaan matkan käyvän kohti kylpyhuonetta. Surkea huuto alkoi lattialle istuuduttaessa, kun hän ymmärsi pesemisoperaation olevan väistämätön.


Kassisrukkaa kiusattiin taas.

Peseminen meni kuitenkin paremmin kuin viimeksi! Kassinen oli hieman rauhallisempi, taistelunhaluttomampi ja tuntui alistuvan enemmän kohtaloonsa, vaikka pakoyrityksiäkin esiintyi. Henkilökunta oli myös hieman osaavampi ja käytäntö sujui sutjakkaammin.

Oli ihan tyhmä juttu silti.

Fairyn suhteen oli suuria odotuksia mutta lopputulosta odoteltiin silti jännityksellä. Kolmas pesukerta ei olisi ollut kenenkään mieleen. Kuivuessaan Kassinen näytti ihan hyvältä, mutta niinhän hän näytti viimeksikin.

Mutta arvatkaas, kuka on tällä kertaa oikeasti puhdas!

 Ihana ja pehmoinen.

Palautunut entiseen loistoonsa.

Ja kuohkeuteensa.

Oikeastihan Kassisella on huvittavat ohuet tikkujalat.

12 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon onnistuneesta pesutuloksesta! Tuossa kissan pesussa kehittyy pesijäkin pikkuhiljaa. Meillä sama taas viikonloppuna edessä kun valmistaudutaan viikon päästä olevaan näyttelyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä vähän toivotaan, että tämän enempää ei tarvitsisi kehittyä. :D

      Poista
  2. Kanankoiviksi meillä sanotaan :D Ihana pörröinen ja pehmeä Kassinen! - Emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kanankoivista ikinä kuullutkaan, onpa osuva ja hauska nimitys. :D

      Poista
  3. Kylläpä tuli pehmeä silkkiturkki! Meillä sanotaan myös kanankoiviksi. Hauskat tikut ne on, niin ohuet :D Hyvä, että tällä kertaa saatiin puhtaaksi, eikä kolmatta Kassisen (ja ihmisten) kiusaamista enää tarvita :) Fairy on hyvää tököttiä rasvaan. Varmasti Kassisella itselläänkin mukavampi olla, kun iho pääsee paremmin hengittämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varmasti on Kassisella parempi olla ilman kaikkea rasvaa nahkassa! Olisi voinut melkein pestä kesken hoidonkin, melkein. Olisi nähnyt, kauanko pysyy puhtaa(hko)na. :P

      Poista
  4. Voihan Kassi. Onneksi se on nyt ohi. Noi asiat on sellasia et niissä kehittyy. Mä tässä eräs aamu sain pestyä Amen kakkavarpaan saamatta yhtään naarmua tai sotkua/vettä vaatteisiin! Edellisen kerran naarmuista ja sotkusta tuli opittua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erävoitto. :D Meillä ei oo nyt kakkavarpaita enää pitkiin aikoihin harrastettu kun Seppo on aikuistumassa ja koordinaatio parantunut pentuajoista, toivottavasti tilanne jatkuu. Pissipaakkuihin täällä kyllä vielä satunnaisesti tallotaan ja sitten on savea lattialla, mutta on se kuitenkin parempi kuin kakkavarpailu. :D

      Poista
  5. oiii sydän sydän! Hyvä että onnistui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis ja kuohkea Kassinen, kuin marenkileivos!

      Poista
  6. Hienoa, että pesu nyt onnistui! :) ihana pehmoinen Kassinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä iloitaan suuresti pehmeästä ja puhtaasta kissasta, aikamoinen muutos edelliseen rasvaolioon!

      Poista