keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Lautapelaajat

Karvanaama ja Kassinen saivat lainaan älypelin. Pelin ideana on nostaa pieniä puupalikoita laudassa olevista koloista, että palikan alla olevaan herkkuun pääsee käsiksi. Älypeli (Karlie doggy brain train) on tarkoitettu pienille koirille, mutta henkilökunta arveli, että Karvanaama ja Kassinen voivat ainakin kokeilla.

Ensimmäisellä yrittämällä kumpikaan kissa ei keksinyt pelin ideaa. He tuijottivat vuorotellen pelilautaa ja vuorotelen henkilökuntaa, nuuhkivat lautaa ja selvästi tajusivat, että jossain on nyt herkkuja. Niihin ei vain päässyt mitenkään käsiksi. He luovuttivat melko nopeasti ja peli piilotettiin.

Käsittämätöntä.

Peli annettiin kissoille uudelleen muutamaa tuntia myöhemmin, jolloin Karvanaama kävi sen kimppuun uudella raivolla. Hän onnistuikin repimään palikoita ylös, joskin enemmän tuurilla kuin taidolla, Kassisen katsellessa vieressä apeana. Myöhemmin Karvanaama on kuitenkin selvästi ymmärtänyt pelin idean.

Karvanaama osaa, Kassinen makoilee oikeassa alakulmassa.

Karvanaama pelailee nykyään parin päivän välein, ainakin kunnes pelin omistaja kaipailee sitä takaisin. Laudan tyhjentämiseen menee muutama minuutti, sillä hän pitää usein pieniä miettimistaukoja. Kassinen osoittaa lievää kiinnostusta peliä kohtaan, käy tutkimassa, nuuhkimassa ja seuraamassa Karvanaaman pelailua, mutta ei oikeastaan edes yritä ratkaista sitä.

Kassinen on täysin tyytyväinen narunsa kanssa kiitos vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti