perjantai 11. joulukuuta 2015

Postipaketti

Karvanaama sietää Kassista nykyään kohtuullisen hyvin. Yleensä suhtautuminen on tyyliä "siinäpä olet, aivan sama, kunhan et tule liian lähelle." Sähinää, murinaa ja käpälöintiä esiintyy nykyään vain Kassisen pahimpien juoksuriehumisleikkien aikaan, tai jos Kassinen yrittää leikillään saalistaa Karvanaamaa. Kassis-raukka ei kuitenkaan lopeta leikkiyrityksiään, ja lähes päivittäin hän yrittää fyysistä kontaktia äksyyn vanhaan Naamaan.

Henkilökunta tilasi Zooplus-nettikaupasta Feliway-feromonivalmistetta toivoen, että sen avulla kissojen välinen suhde paranisi lisää. Samalla tilattiin myös iso satsi kissanruokaa, että ihmispalvelijoiden ei tarvitsisi sitä selkä vääränä kaupasta raahata. Posti kiikutti siis eräänä päivänä pahvilaatikon, jossa oli Feliwayn lisäksi 24 tölkkiä Animonda Carnya (nauta-siipikarja) ja 12 pahvitetraa Bozitaa (kana-kalkkuna). Tämän pitäisi riittää yli kuukaudeksi.

Kassista kiinnostaa, Karvanaama istuu mieluummin kuvaajan sylissä.
Karvanaama hyppäsi pöydälle heti purkin auetessa ja totesi uuden ruoan olevan hyvää.
Kassinenkin tunki mukaan ja henkilökunta totesi helpoimmaksi ruokkia heidät pöydällä.

Feliwayn käyttöönotossa oli odottamaton ongelma, sillä sopivaa sähköpistoketta ei meinannut löytyä. Nestepullon pitäisi olla tietenkin vaakatasossa, mutta suurin osa asunnon pistokkeista on vinossa olevaa mallia. Sopivia on vain kylpyhuoneessa ja keittiössä, ja nekin puolentoista metrin korkeudella. Näistä kahdesta vaihtoehdosta feromonihaihdutin päädyttiin laittamaan keittiöön. Toivottavasti pahimmat äksyilyt jäävät pois ja Karvanaamakin alkaa sietää Kassisen edesottamuksia paremmin.

Pahvilaatikko otettiin myös hyötykäyttöön. Siitä tehtiin kissoille pieni maja, ja Kassinen on nukkunut siinä pari kertaa makoisat nokkaunet.

Nukkuvasta Kassisesta ei saa kuvaa, sillä kameran äänen kuullessaan hän havahtuu ja tulee hakemaan silityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti