lauantai 11. marraskuuta 2017

Nirso nirsompi nirsoin Seppo

Henkilökunta tilasi taas ruokia Zooplussalta. Sepon suosima Mac's Cat kana-kalkkuna-ankka oli tilapäisesti loppunut, ja sen sijaan hänelle valittiin maku nauta-kanansydän. Eihän se nyt voi olla niin kovin erilaista!

Sepon mielestä uusi ruoka on tietenkin uskomattoman ällöttävää.

Seppuli Nirsolainen piileskelee maton alla ja toivoo, ettei ruoka löydä häntä.

Henkilökuntaa ärsytti moinen typerä nirso-olio. Seppo saisi luvan syödä ruokaansa. Tästä voitaisiin vaikka taistella.

No jaa.

Nauta-kanansydäntä on nyt tarjoiltu yksi 400 g purkillinen. Tarjoilu kesti kaksi päivää, jona aikana Sepon sisään päätyi ruoasta ehkä kymmenesosa. Kassinen söi tyytyväisenä Seponkin annokset ja nautti yltäkylläisyyden ajasta. 

Henkilökunta ruokki Seppoa pääasiassa käsin, sillä se usein rohkaisee kissaa syömään. Hänelle tarjottiin ensin yksitellen kaksi-kolme herkullista raksua (ns. amuse bouche), jotka hän hotkaisi menemään. Sitten annettiin raksu, jonka seurana oli pieni nokare uutta ruokaa. Joskus oveluus toimi ja hän söi nokareen ja ehkä toisenkin, mutta useimmiten suuhun valikoitui vain raksu. Tällöin tarjoilu lopetettiin nopeasti ja uusintaa kokeiltiin joko parin tunnin päästä tai seuraavan ruoka-ajan koittaessa. 

Toisen päivän iltana nälkä voitti ja Seppo söi ison annoksen. Henkilökunta koki voittaneensa jotain.

Sitten purkki loppuikin ja kissoille avattiin tetra Bozitan kanaa, jota Seppo rakastaa. Hän nuoli lautasensa putipuhtaaksi. 

Katsotaan, mitä seuraavan ällöruokapurkin aukaisu tuo tullessaan. 

12 kommenttia:

 1. Mulle emäntä tilasi kanssa Macin ruoan testiin kun se on kuulemma kuin minä nimeltään. En syönyt!! En kai mä nyt itteeni syö; kiitos myötälakosta Seppo! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannibalismia ois sellainen. Jätä vaan syömättä vastakin; yritän samaa. - Seppo

   Poista
 2. Ei pahaa ruokaa voi syödä! Leonardista kaikki ruoat joissa on kanaa on pahaa ruokaa. Mac'sin lammas on ihan syötävää, tonnikala olisi kuitenkin kaikkein parasta, mutta mamman mielestä pitää syödä muuutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei näköjään voi. Paitsi jos on oikeesti nälkä niin sitten voi. Ja joskus Seppo suostuu syömään ällöruokia ihan hyvin, kun on kerran makuun päässyt... Toivottavasti seuraava purkki tätä kelpaisi vähän paremmin.

   Poista
 3. Nautaa, yök! -Mimmi
  Kanansydäntä, yök! -Alfred

  VastaaPoista
 4. No niinpä teilläkin! :DD Nämä nuoret ovat kyllä jotain niin... Vanhemmat kissat meilläkin syövät kaiken tarjottavan :) Meillä on kanssa jäänyt (yllätys yllätys!) tuo ruoka kuppiin :D Myös nuo Sepon rakastamat Bozitat... Kädestä syöttämistä on kanssa kokeiltu, mutta se ei ole toiminut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kauheita nuo nykyajan nuoret. :'D Onni on vanhemmat ja kaikkiruokaiset kissatyypit taloudessa, ettei itse tarvitse syödä jämäruokia. Tosin en tiedä, olisiko sekään niin kamalaa: jos tällaisen lihaisen Mac's ruoan painelisi jauhelihapihveiksi ja maustaisi hyvin ja leivittäisi ja paistaisi pannulla, niin olisi varmaan ihan hyvää. :D

   Zooplussalle oli tullut nyt muuten Bozitan tyylisissä pahvitetroissa myös Smillaa, tilattiin sitä kokeilupakkaus. Saa nähdä, että kelpaako, kun Smillan peltipurkkipateesta ei kumpikaan oikein pidä, mutta ehkä tuollaiset palat hyytelössä menee paremmin. :D

   Poista
 5. :DDDDD Voi Seppo! Onko ruoka lähtenyt vielä kunnommin maistumaan? Sitä voisi koittaa sekoittaa Bozitan kanssa keskenään, jos sattuisi menemään siten paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekoitettuna ei Sepolle mene oikein mikään, paremmin tuntuvat pahat ruoat kelpaavan yksittäisenä ällöttävänä kokemuksena. Sekoituksessa hyväkin ruoka menee vain hukkaan. :P Ota tuosta nyt selvää.

   Poista