tiistai 29. toukokuuta 2018

Vessa muutti

Parvekeremontti lähestyy uhkaavasti myös Kassisen ja Sepon parveketta. Pian olohuoneen ikkunasta ei näe mitään! Paitsi ehkä telineitä, pressua ja rakennustyöihmisiä.

Kaikista hiekkalaatikoista on näköyhteys parvekkeelle, joten vessarauhan turvaamiseksi yksi niistä siirrettiin keittiöön. Käyttäjät löysivät sen heti.

Toinen mahdollinen sijoituspaikka oli makuuhuone mutta allekirjoittanut ei ikinä nukkuisi, jos joku kaivelisi hiekkaa samassa tilassa pitkin yötä. Nukkuminen on nytkin tarpeeksi vaikeaa.

Esimerkiksi juuri äsken Seppo, maailman tuhmin eläin (kuvassa), kävi herättämässä puoli kolmelta ja asettui sitten itse takaisin nukkumaan. Voi jumalauta.

12 kommenttia:

 1. Tuhma eläin on kuitenkin kovin söpö, ja sillähän saa anteeksi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa, ja taitaa jopa tietää sen, jos moinen tietäminen on tuolla pääkopan sisällöllä mahdollista. Tuhma eläin kierähtää selälleen ja vääntelehtii ekstrasöpösti ja hurisee ja surisee, ja saa anteeksi vaikka mitä olisi tehnyt.

   Poista
 2. A cat's got to do what a cat's got to do, sanoo Viiru (joka harrastaa myös öisiä mitäpä-lie-herätyksiä, kuten pienet miut ja ikkunan rampsutukset ja jollain meluisalla lelulla leikkimiset ...)
  Kalastus on myös mukavaa öistä puuhaa ja sitä ei tule meteliä, sanoo piika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viirulla on oma pesuvati olohuoneen lattialla, jossa alkuun oli vettä ja mehupullon kumikorkkeja. Niitä hän kalasteli aika innokkaasti ja kanteli piian eteen saaliina. Sitten piika innostui ja investoi paristoilla käyvään oranssiin muovikalaan, joka ui pinnalla ja välillä sukeltaa ja heilutaa pyrstöään. Sitä tuli ihan suosikki ja sitä Viiru tönkii etujalka kainaloa myöten vedessä, vaanii ja kyttää (ja roiskii tietysti).
   Ja aamulla tai kotiin töistä tultua piikaa odottaa jono kumikorkkeja, joita Virde on onkinut päivän mittaan. Paristokala on käytössä pari kolme kertaa päivässä. Ja vadista on mukava juodakin ...

   Poista
  2. Ihan oma kalalammikko, onpa luksusta! Viirukissa on onnekas. :) Muovikala on hyvä, täälläkin taitaa olla sellainen. Pitää kesäkuumalla muistaa sen olemassaolo!

   Poista
 3. Tuhmuudestaan huolimatta Seppo näyttää vikassa kuvassa siltä että sädekehä olisi vain pään päällä ja ilme "En oo tehnyt mitään"- luokkaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepon omatunto on puhdas! Hän toimii vain luontonsa mukaisesti ja on varmasti ansainnut taivaspaikan, vaikka henkilökunta olisikin vähän eri mieltä yöllisen äksonin tarpeellisuudesta. :'D

   Poista
 4. Seppo voi olla ehkä vähän tuhma, mutta näyttää kyllä viimeisessä kuvassa niin suloisen syyttömältä, kuin kissa voi ikinä näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo on oppinut näyttämään niin söpöltä, että henkilökunta voi ärtyneenäkin vain pussailla häntä. :D

   Poista
 5. Huvinsa kullakin. :'D Onneksi olen perinyt äärimmäisen hyvät unenlahjat, ei kisujen touhut herätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin henkilökunnan toinen osapuoli nukkuu vaikka kuinka hyvin, eikä herää edes raapaisujen kohteena olemiseen... On se epäreilua. D:

   Poista