sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Hyppy-Seppo

Seppo on kevään ja kesän aikana oppinut hyppäämään käsien muodostaman renkaan läpi. Oppimisprosessi oli pitkä (edettiin suunnilleen tämän ohjeen mukaan) ja yllättävän vaivalloinen, ja temppu ei kuulu Sepon lempipuuhiin. Palkan onkin oltava todella hyvä, että hän suostuu edes harkitsemaan hyppäämistä. 


Seppo suorittaa ja Kassinen arvostelee: nolla pistettä.


Seuraavalla videolla (1 min 15 s) Seppo hyppää muutaman kerran. Suurin osa videosta koostuu siitä, että hän syö palkkaansa, joka on sitä sellaista Latz-tyyppistä Brit Premium -pussimärkäruokaa. Se on hänelle kuin karkkia.

Kuten videosta näkyy, temppua tehdään lähellä seinää, sillä niin sitä on koostettu ja harjoiteltu. Seuraavaksi voisi yrittää saada Sepon hyppäämään myös keskellä lattiaa, mutta ensin temppu täytyisi tehdä hänelle innostavammaksi. Hän nimittäin mieluummin joko kiertää kädet (koska hänen mielestään idea tuntui olevan, varsinkin aluksi, päästä toiselle puolelle käsiä eikä hyppääminen varmaankaan ollut pakollista) tai ei tee mitään (muistaessaan kiertämisen olevan väärä ratkaisu ja jotenkin ahdistuessaan/paineistuessaan siitä, että haluaisi kuitenkin juuri sillä hetkelllä kiertää eikä hypätä). Ehkä hän tarvitsee vain lisää treeniä tällä parhaimmalla palkalla?

Temppua kokeiltiin myös Kassisen kanssa, mutta se on, no, vaiheessa. Hänen kanssaan jatkettiin muilla jutuilla ja hyppyyn palataan ehkä joskus.

12 kommenttia:

 1. Hyvä Seppo! Eikö Kassinen saisi yhtään nannaa, kun niin nätisti tönöttää vieressä eikä häiriköi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen sai omat nannansa aiemmin omissa tempuissaan, niin nyt saa raukka tyytyä pusuun. :'D

   Poista
 2. Hienostihan tuo meni! Kiitos linkistä, mekin ehkä joskus päästään tän tempun pariin. ^.^ Mikähän tuossa hyppäämisessä onkin niin vastenmielistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepolle ainakin tuntuu olevan vähän vastenmielistä tuollainen pakotettu , herkuilla ostettu läheisyys ihmiseen. Renkaan läpi hyppimisessä ei ois mitään ongelmaa. :P

   Tsemppiä, kunhan kokeilette! :)

   Poista
 3. Loistava suoritus ihmiseltä, Seppo on määrännyt tässäkin tempussa missä se tehdään ja kuinka monta kertaa ja kaikkee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo on kyllä ovela ihmiskouluttaja, sitä ei edes huomaa kun yht'äkkiä toimii kaikkien sen toiveiden mukaan. :'D

   Poista
 4. Hienoa agilityä! :) Jujua ei tarvitse paljon innostaa kaikenlaiseen koikkelehtimiseen, mutta Nuppu jakaa tuon kissamaisemman filosofian. Ei oo pakko sillon, jos/kun ei halua. :) Mutta aina välillä sitten saattaakin jokin temppu tuntua soveliaalta, jos palkinto on riittävän houkutteleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi hyvä palkinto saattaa innostaa temppuiluun, vaikka itse temppu olisikin ihan typerä. Muutoin jäisi monta hyvää videota saamatta meillä molemmilla. :D

   Poista
 5. Hienoa Seppo! Ja ihana kassinen, katselu riittää vieressä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin harvinaista, että Kassinen ei tunge väen väkisin herkkuapajille. Varmaan auttoi se, että täti sai omat herkkunsa jo aiemmin. :P

   Poista
 6. Hyvät on herkut kun Seppo ei paljoa houkuttelua videolla tarvi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :D Yritetään vähän välttää houkuttelua, kun muuten ei ihmisen kädet riitä jos pitäisi herkkua koko ajan esitellä nenän edessä. :'D

   Poista