sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Ruokaa jännittävästi IV

Seuraavana esittelyssä on ruoantarjoilutapa, joka on yhtä aikaa sekä helppo että vaikea. Helppo henkilökunnalle, sillä kyseessä on valmis, kaupasta hankittu aktivointilelu, ja vaikea, sillä nälkäinen Seppo ei voikaan ahmia kaikkea siinä olevaa ruokaa sekunnissa. 

Busy Buddy Twist 'n' Treat

Tämä pietä ufoa muistuttava aktivointilelu on hankittu Kassiselle hänen lyhyenä yksinoloaikanaan heinäkuussa 2016. Lelu on toiminut hyvin raksu-aktivointina mutta Seppoa varten siihen kuitenkin keksittiin lopulta laittaa märkäruokaa. Mitäpä henkilökunta ei hänen kiusaamisekseen tekisi.

Ufossa on sisällä Sepon herkkua, Bozitaa.

Sauman avoimuusastetta voi säädellä sellaiseksi, että ruoka ei tipu pelkästään tassulla pyörittelemällä vaan sitä täytyy lipoa kielellä. Hyvä keksintö!

Mitä mieltä Seppo itse on tästä ruokailun vaikeuttamistavasta? 

No, hän ei lainkaan arvosta sitä. Tietenkään.


Seppo pitää ruoasta muttei laitteesta.


Seppo ei oikein osaa toimia ufon kanssa. Tai ehkä hän osaisi muttei jostain syystä pidä ruoan lipomisesta, ehkä sauma on liian kapea ja kieli menee mutkalle ja tuntuu inhottavalta tai jotain. Ufossa olevan ruoan on oltava jotain todella hyvää, tai Seppo ei edes yritä syödä. Jopa liha saattaa jäädä koskematta.

Lelu onkin ruokailukäytössä aika harvoin, lähinnä yhtenä lisäruokakuppina niinä aamuina, kun Seppo on erityisen rasittava aktiivinen ja hänelle tarjoillaan ruokaa noin kolmesta eri paikasta. Ikään kuin se hänen menoaan hidastaisi.

6 kommenttia:

 1. Kyllä taas kissaa kiusataan, joo. Seppo, miten pääsisit kauppaan ostamaan henkilökunnalle omat ruokaufot? Siinäpähän lipoisivat aamupuurojansa ja risottojansa tommosesta vekottimesta kieli mutkalla. Kyllä on nykyisin vaikea löytää kunnollista henkilökuntaa! Sanoo Viiru, jolla on kokemusta tuollaisestakin, joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru otan osaa! Ihan kakkaa on tämä ruokahommien hankaloittaminen. Henkilökunnalle pitäs olla sama, mut ei ne tee niin! Yks päivä Kassinen pudotti lattialle keksejä ja ne levis niinku raksuja heitellään, mut ei ihmiset niitten perässä silti juossu ja lattialta syöny. Keräsivät vaan takas rasiaan, epäreiluuuuuu. - Seppo

   Poista
 2. Kidutusta, teillä ufokidutetaan kissarukkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ufokidutusta joo! Ensi yönä tuosta ufosta nousee parit anturit ja jonkinlainen piikki Seppoa tutkimaan, että viisastuiko kun joutui älyään käyttämään ruoan kanssa. :P

   Poista
 3. Voi olla, että tuossa tosiaan on liian ahdas suuaukko ollakseen miellyttävä käyttää - jos siitä siis pitäisi edes ideana. :D Upea miten teillä noita ideoita riittää testailuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä ei Sepon eteen tekisi, ettei toinen tylsisty kuoliaaksi (ainakin omasta mielestään) :'D

   Poista