torstai 25. huhtikuuta 2019

Murheenkryyni

Pari postausta sitten esiteltiin Sepon karvaa kasvattavia kantapäitä suurella ilolla. Valitettavasti eräät toiset osat hänestä kaljuuntuvat, eivätkä vain vuodenaikojen vaihtelun vuoksi.

Jokunen viikko sitten henkilökunta huomasi, että Sepon toisen etujalan sisäpuolella oli pieni laikku, josta vaikutti puuttuvan osa karvoista. "Kassinen on varmaan nyhtänyt ne tappelun tuoksinnassa", ajatteli henkilökunta ja unohti koko homman. Kunnes parin viikon päästä siitä huomattiin, että Sepon molempien etujalkojen sisäpinnalla oli samanlainen lyhytkarvainen, noin kolikon kokoinen laikku. Ja sitten yhden kerran huomattiin, että Seppo itse pikaisesti parturoi toista jalkaa kesken kiihkeän leikin.

Voi Seppo miksi olet tuollainen?

Ai mitä millainen? Oon seponlainen niinku aina!

Kevät tietää näköjään ongelmia. Viime vuonna tähän aikaan Sepolla oli se tylsyyteen ja huomionhakuun hännänimeskelyongelma, joka kuitenkin saatiin kuriin muutamassa kuukaudessa lisäaktiviteettia tarjoamalla. Talven hän eleli ihan hyvin ja aktivointia vähennettiin ja tarjottiin sitä saman verran kuin Kassiselle. Kassinen kun on henkilökunnan mittari normaalille siinä, missä Seppo on kummallinen ja epänormaali, onneton olento.


Joo söin tällaset läntit jalkoihin, näitäkö haluut kuvata? On kuulemma muotia kun parit kaveritkin tekee täntyylisiä juttuja niin aattelin kokeilla. 

Tein tähän toiseen vähä isomman läntin...

...ja tähän vähä pienemmän. Eiks oo hienot?


Parturointia ei ole nähty kuin tuon yhden kerran vain, ja se ei oikein näyttänyt samalta kuin allergiaan, kutinaan, kipuun tai sellaiseen liittyvä käyttäytyminen näyttäisi. 
Kotidiagnoosi oli siis aktiviteetin puutteeseen liittyvä stressi, jota varmisteltiin aktivoimalla Seppoa ihan urakalla. 

Lisääntyneen aktivoinnin aikana, jota on kestänyt parisen viikkoa, karvattomat laikut eivät ole suurentuneet ja parturointitilanteita ei ole nähty. Joo-o. Ei mennä lääkäriin, jos tämä tuntuu näin helposti selviävän. Eli lisää tekemistä Sepolle ja katsotaan, kasvavatko karvat takaisin.

Hei tää oli kivaa tekemistä, kateltiin lelulaatikkoa. Lisää tämmöistä kiitti.

P.S. Seppo on muutenkin nyt aivan ylivirittynyt. Kevät on saanut hänen päänsä viiraamaan, mikä näkyy ilmeisen lisääntyneen aktivointitarpeen lisäksi lisääntyneenä säikähtelynä. Hän säpsähtää milloin mitäkin asiaa ja hänen häntänsä pörhistyy kaksinkertaiseksi. Monta kertaa päivässä. Ei voi olla tervettä. Yleensä reaktion aiheuttaa Kassinen, mutta onpa hän säikkynyt myös sohvalla olevaa vilttiä kolmena päivänä peräkkäinJoo se viltti oli epäilyttävä. Säikähin sitä monta kertaa ennen ku nuo siirsi sen tuolille, ja tuolilla se ei oo yhtään pelottava. Miks ei voineet siirtää heti? Tyhmää porukkaa.

12 kommenttia:

 1. Eiks reikäiset farkutkin ole muotia? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä ihmisillä? Oon siis ihminen!!! Oon aina tiennyt tän! - Seppo

   Poista
 2. Tzepe on nuori kollipoika, joka tarttee akvaviittia! Antakaa sille se puutarha ja yrttimaa ja 10 onkea ja muuta härpäkettä, joo. Toivoo nuori kollipoika Viiru (9 vee).
  (Täällä ollaan myös akvivoitudettu: herätyksiä klo 04 ja maukunaa ja jopa pieniä jollotusääniä ja riehakasta juoksentelua. No, olenpahan nähnyt uskomattoman hienoja auringonnousuja joella ... t. piika)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo haluun viidakon ja kala-altaan ja lintuhäkin ja hiirulaisia. Niissä ehkä riittäis tekemistä, ehkä. Ja lisäpalvelijan vaan leikittämään. - Seppo

   Aamut on parhaita. Nyt herätin itse Sepon kun ei taas nukuttanut, hähähää. Paitsi nyt se tuossa hämmentyneen oloisesti kurisee ja ynisee ja itkee, että miksi niin aikaisin herätettiin yhyy. Ihan oikein kyllä Sepolle! Kassinen sentään tajusi mennä takas nukkumaan.

   Poista
 3. Seppo, Nisu tajuu ja symppaa!
  Samalla se kysyy, että haluutsä Mimmin lainaan, kun sitä voi aina kiusata kun on tylsää eli aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitit Nisulle! Mimmi vois olla kiva, kun Kassista ei voi kiusata. Se pistää vastaan ja suuttuu ja ajaa takaa ja sitten oon ite kiusattu lopulta. - Seppo

   Poista
 4. Seppo mä ymmärrän sua! Kaljuunnuttaminen on toimiva keino stressin hoitoon! -Tuike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tuikku! Hyvä homma on tää kyllä, en älyä miks ihmiset on niin huolissaan. Mitä haittaa?1+ - Seppo

   Poista
 5. Voi Zeppo, onneks sulla on hyvä koti, joka välittää susta ja antaa sitä akvaviittia ja kyttäilee sun tassuja massuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois parempi koti jos ois laitettu pelottava viltti heti pois. - Seppo

   Poista
 6. Nuppu sheivasi kerran karvattoman laikun takasisäsääreen. Onneksi se oli vain hetkellinen muoti-ilmiö! Toivottavasti tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huu, ai Nuppukin on kokeillut näitä muoteja? Toivottavasti on vain väliaikainen ilmiö, nyt laikkujen kyyläämisessä menee ikä ja terveys (kaikilta).

   Poista