torstai 23. toukokuuta 2019

Kuuroa esittävä parveke-eläin

Kassinen haluaisi mennä parvekkeelle. Hän haluaisi asua siellä 24/7.

Onneksi hän pyytää ulospääsyä nätisti, eli tuijottamalla tällä lailla välillä ovea ja välillä henkilökuntaa, eikä esimerkiksi raapimalla ovenkarmeja. Hänelle on kyllä varattuna myös soittokello, jota hänet on tarkoitus opettaa kilisyttämään, jos hän joskus keksii raapimisen olevan oikotie onneen.

Parvekkeella ulkolämpötilan näkee hänen asennostaan: kylmällä hän on limppumaisempi ja lämpimällä venyttäytyneempi. Tässä kuvassa lämmintä on kymmenisen astetta ja pian tämän jälkeen hän käpertyi täydelliseksi palloksi, jolloin hänet haettiin sisään. Ei siellä tarvitse palelemassa olla.

Liian kylminä hetkinä ja yöksi hänet on tosiaan hakemalla haettava sisään, sillä pelkästään pyytämällä hän ei enää välttämättä tule. Hän selvästi kuvittelee asuvansa parvekkeella itsenäisenä, villinä ja vapaana, ja henkilökunnan sanat ovat kärpäsen surinaa hänen korvissaan.

10 kommenttia:

  1. Parvekkeella asusteleminen on minusta ihan ok, en ymmärrä miksei niin voi tehdä! Ps. Raapiminen on tehokkaampaa; pääsen ulos paljon nopeammin kuin Pepsi tuijottamalla! - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Max, hys hiljaa nyt! Ei pidä kertoa näille kaikkia vinkkejä. :'D

      Poista
  2. Kassinen on villin luonnon asukki, ei voi mitään. :) Se on dee än aassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen on! Seppo ei, se vaan kököttää oven sisäpuolella ikkunalaudan viltillä, vaikka ovi olisi apposen auki. :'D

      Poista
  3. Villi ja vapaa parveke-eläin :-D Kyllähän partsi muuten olisi luksusta. Mutta ei nyt näköjään tässä elämässä. Saisin suunnattoman kasan rahaa jos myisin nykyisen asuntoni ja muuttaisin syrjemmälle parvekkeelliseen, mutta kun sijainti sijainti sijainti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassisen parveke-yksiössä voisi elää pelkästään syömällä lasinraoista tunkeutuvia ötököitä, täysin ilman ärsyttäviä ihmisiä ja seppoja. ^^

      Sijaintikysymys ymmärretään täysin! Siellä on kyllä hankalaa, kun välimatkat saattaa olla pitkiä ajallisesti vaikka matkallisesti välttämättä ei olisikaan... Meillä sijaintikysymys on eniten sitä, ettei ikinä haluttais asua helsinkisijainnissa. :'D Jos ois pakko muuttaa sinnepäin niin sit Vantaa ois hyvä!

      Poista
  4. Miksei tant Kassinen saa asua kesäasunnolla?? Ihan epistä. Kyllä minäkin, mutta tuo yks ei laske ulos. Jotain surisee ketuista ja minkeistä ja ilveksistäkin. Ja että autot ajaa joskus turhan kovaa pihalla. Toivoo Viiru, joka on Sinuhensa lukenut. No ei oikeesti. Kohta teen mielenosoituksen. Saa tuo yks tehä kyltin, jossa lukee, että kaikki maailman Kassiset partsille, nyt heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kassinen ei saa asua vihaisten sisääntunkeutujien vuoksi. :( Voi Viiru, ilman partsia on kyllä vielä suuremmat vaarat, autot ja ihmiset varmaan enemmän kuin muut elukat!

      Poista
  5. Alivuokralaisena parvekkeella! Oma tupa, oma lupa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraa maksetaan silitysten ja sylittelyjen vastaanottamisella! :D

      Poista