perjantai 3. toukokuuta 2019

Piknikillä

Henkilökunta kävi vappupiknikillä parvekkeen lattialla. 

Seppo ja Kassinen tuntuivat noin yleisesti arvostavan sitä, että henkilökunta ei hylännyt heitä ja mennyt jonnekin puistoon.

Seppo ei kuitenkaan jaksanut hengata mukana koko piknikkiä, sillä oli hieman koleaa, ja siirtyi olohuoneen puolelle tarkkailemaan. 

Kassista ei viluttanut! Hän yritti napsia rucolaa. 

Pitäisikö muuten aloittaa ruokakuvaus, jossa jujuna olisi se, että jokaisessa kuvassa olisi kissa naama kiinni lautasessa?

Bonuskuva: parvekkeella olevia pahvilaatikoita piti vähän siirrellä sopivan piknikpaikan aikaansaamiseksi, jolloin Kassinen keksi ahtautua kahden pinotun laatikon väliin.

8 kommenttia:

  1. Kassikka, mä ymmärrän sua! Aina pitää päästä alle tai väliin! Siel on kivaa. Ja Seppo, tajuun suakin - ei liikaa viilletä kerralla, ollaanhan kumminkin kissoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppo ei pärjää parvekkeella kuin vain superaurinkoisina kuumina päivinä: siinä missä Kassinen nukkuu siellä monta tuntia niin Seppo vaan piipahtaa lyhyempiä pätkiä ja palaa sisälle nukkumaan, Ohutkarvaeläin, raukka. :'D

      Poista
  2. Lisää vihreää maisteltavaa Kassiselle! Seppokin varmasti tykkäisi..
    Nyt on vappu picknick pidetty mitä parhaimmassa seurassa..! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta seuraa joo. Eipä sitä enempää populaa paikalle välttämättä kaipaakaan, puistossa olisikin ollut liikaa ihmisiä ja liian vähän kissoja. :P

      Pitää tosiaan laittaa taas ohraa kasvamaan!

      Poista
  3. Heh, meillä on ollut pitkään luonnoksissa postaus "Top-5 ihmisten ruokaa kissojen mielestä", mutta puuttuu vielä ainakin yksi kuva :D Tuollainen rucolakuva sopisi hyvin joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, kuulostaa parhaalta postaukselta, odotetaan innolla! Rucola on kova sana täällä. :D

      Poista
  4. Miten kiva kissapiknik, ja paljon vaihtoehtoisia hengailutapoja. Me voitaisiin tehdä postaus "Nupun pörröinen häntä erilaisten ruoka-annosten päällä"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olisipa paras postaus ikinä! Kissablogit ja ruokablogit on parhaita niin niitten yhdistelmä olis varmaan superia! :D

      Poista