lauantai 14. syyskuuta 2019

Uutuus

Henkilökunta osti uuden keittiönpöydän! Tai no, uuden ja uuden. Pöytä on peräisin suoraan 1970-luvulta, mutta se on kuitenkin maailman hienoin pöytä.

Pöydänhankintaa juhlittiin Sepon suosiollisella avustuksella. Seppo itse ei juhlinut, sillä hän ei pidä kermavaahdosta tai muista tarjolla olleista asioista. 

Kassisen mielestä uusi pöytä on huono: iltaralleissa hänellä oli vaikeuksia hypätä pöydälle, sillä hän ei osannut arvioida sen korkeutta. Mutta kyllä hänkin varmaan vielä oppii.

Aamupalan odottaminen pöydällä sujui kuitenkin suht' normaaliin tapaan, eli toivoa on.

12 kommenttia:

  1. Kaunis vanha pöytäkalusto! Ja kauniit ei-niin-vanhat kisut!

    VastaaPoista
  2. Hyvä on pöytä. Voisin syödä tuolla pöydällä, joo. Ja penkillä kans. Toivoo Viiru (oikeesti latvialainen kissa nimeltä Viiris Kakkis Pyllis - pitkissä karvoissa roikkui kakkipökäle, joka putosi matolle keittiössä ja jonka päälle piika tallasi ja sitten siivosi mattoa ja pesi aamutossua).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Viiru :DDDD

      Sepolle kävi vähän sama juttu! Paitsi että kakka ei ollut kiinni herran omissa karvoissa vaan hiuksessa, jonka oli taas nerokkaana eliönä syönyt. Ja nyt silleen Viiru tiedoksi, että jos on kakkaa kiinni hiuksessa ja sitten alkaa hyppimään, niin se kakka lennähtelee hiuksen päässä niinkuin moukari. Lopputuloksena sitä ihteään oli Sepon selässä, matolla, lattialla kolmessa kohtaa, ikkunassa ja Seppoa paperin kanssa jahtaavassa ihmisessä.

      Poista
  3. Auts-auts-auts! Sano hlökunnalle, että nyt lähtee tukka päästä, vaan sentin mittaseksi, niin loppuu tollaset kakkimoukarit. Tuliskohan siitä uusi olumppialaislajike?
    Arvaa mitä, Tzepe? No et arvaa kuiteskaan, ni kerron, että se alpumi, jonka kannessa komeilet, ku piian työpaikan bigboss jäi eläkkeelle ja piika antoi sille semmosen alpumin lahjaksi. Sun maine ja kunnia vaan kasvaa, joo. Toivoo Virde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ois arvannut! Kiitos piialle, hyvä että alpumi leviää. Ja olihan siellä Viiru sinunkin kuva, sitäkin on hyvä eläkeläisen katella joka päivä. Ja hei kakkaolymppialaiset ois kyllä hyvät, siellä vois voittaa jotain. Järjestetäänkö? - Seppo

      Poista
  4. Täti-ihmisen ensimmäinen kissa Miuli (tuolta samaiselta vuosikymmeneltä ) lähettää tässä nyt oivan vinkin: pöydän alla oleva palkki on mitä paras härpäke kynsien terottamiseen!

    Onnea siis henkilökunnalle uudesta pöydästä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Henkilökunnan mielestä on tosi hyvä ostos ja kiva tietää, että tämä olisi myös Miulin maun mukainen pöytä!

      Mutta hys, ei pidä kertoa Kassiselle ja Sepolle tuollaisista kynsienteroitusiloista. :P

      Poista
  5. Hyvin uskaltauduttiin heti uudelle pöydälle! :) Meillä Nuppu ei ole mennyt vieläkään niille uusille tuoleille (ellei peitetä viltillä, mitä tapahtuu joskus säälistä ja seuran puutteen takia.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nuppu! Juuri mietinkin tätä kirjoittaessa, että mitä kuuluu teidän uudelle keittiösetille. :D Mutta siis ovat yhä säästyneet terrorilta, ja se on ehkä jee?!

      Poista
  6. Hieno ja fiksu Seppo kun jättää kermavaahdon rauhaan, hyvähyvä. ♥ Tuossahan tuli kissuilla mahtavasti lisää makoilutilaa ja lienee vielä mukavan pehmeä tuoksu noissa kun on vähän eri materiaalia kun nykyajan pöydät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jättää kermavaahdon mutta vetää salaatit, fiksu ja fiksu. :'D

      Pöytä on kiva, ja erityisesti penkit: kaikki voi istua rivissä vierekkäin.

      Poista