torstai 7. marraskuuta 2019

Sepon syysulkoilut

Seppo on ulkoillut satunnaisesti nyt syksylläkin, vaikka säätila on ollut jatkuvasti viilenemään päin. Lokakuussa takapihalla vierailu oli vielä ihan mukavaa ja villapaita piti hänet varmaan lämpimänä.

Lehdet lensivät ja oli jännittävää.

Syksy tuoksuu varmasti erilaiselta kuin kesä.

Viimeisimmällä ulkoiluretkellä tuuli kovaa ja kylmästi. Seppoa ei kiinnostanut lähteä yhtään ulkokynnystä kauemmaksi, varsinkin kun alkoi sataa vielä luntakin. Enimmäkseen tällä reissulla tutkittiinkin sitten lämpimiä sisätiloja.

Talvi tuoksuu siltä, että tämän pidemmälle ei mennä.

Onneksi taloyhtiön käytävissä riittää mukavaa katseltavaa Sepolle, joka on melko yksinkertainen eikä valtavia huvituksia vaadi. 

11 kommenttia:

  1. Kyllä susta on tullut rohkea Seppo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oisin rohkeampikin jos joka päivä pääsis käymään, mut ei nuo käytä. - Seppo

      Poista
  2. Rupeet vaan kysymään taloyhtiöltä liksaa, koska oot ihan selvästi talkkari. Tai mikä stalkkari se nyt on. No kuiteski, katot, että paikat on kunnossa ja tiloissa ei liikuskele asiattomia tyyppejä. Ja stalkkarin pitää päästä joka päivä kattoon tilanne. Tai ainaskin joka toinen päivä. Toivoo Viiru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oonkin stalkkari! Jos en pääse käytävään niin ainakin kuuntelen ovella tarkasti kaikki kolinat ja muut ja mietin että mikähän se tuonkin aiheuttaa. Pitäis olla ikkuna tuossa oven alareunassa niin vois katsella. - Seppo

      Poista
  3. Jännä syksy sulla, Seppo! Ja kiva paita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla jännempikin... Ja kiitti, naapuritkin on muuten pitäneet paidasta! - Seppo

      Poista
  4. Seppo on söpö ulkoilija villapaidassaan 💜

    VastaaPoista