maanantai 20. heinäkuuta 2020

Normalisoituminen

Henkilökunnalla on ilo ilmoittaa, että Kassisen ja Sepon elämä on palannut normaaliksi. Tai ainakin melkein normaaliksi. Tai no, Kassisen elämähän palasi uomiinsa heti hänen toivuttuaan rauhoituksesta perjantai-iltana mutta Sepolla meni sunnuntaiaamuun asti.

Kassinen on oma ihana itsensä, paitsi tuosta yhdestä kohdasta vähän kalju ja kanannahkainen. Tässä hän on vielä vähän verinenkin, sillä kanyylin kohta oli vuotanut jonkin verran.

Lauantaina Seppo edelleenkin pääosin vältteli Kassista, säikähteli ja säpsähteli. Välillä hänen laitettiin viettämään aikaa omassa yksiössään makuuhuoneessa, jossa hänelle tarjoiltiin ruoat, sillä hän ei uskaltanut syödä keittiössä. Siellä Seppo saattoi vähän närppiä ja sitten taas nosti päätään ja tuijotteli olohuoneeseen, tai missä Kassinen nyt milloinkin olikaan, ja lähti pois.

Tosin, perjantaista poiketen, Seppo suostui syömään herkkuja muualla asunnossa ja jopa niin, että Kassinen söi niitä lähellä. Henkilökunta kävikin ostamassa monta pussia Dreamies-nameja siltä varalta, että tutustumista on jatkettava pitkään. Lisäksi Seppo uskalsi riskeerata ja syödä keittiössä raakaa lihaa, jota henkilökunta tarjoili lauantaina iltapäivällä pieninä palasina vuorotellen kummallekin sankarille. Pelottavan tyypin lähellä tarjoilu pelaa! 

Leikkimistä Seppo ei ajatellutkaan, eikä oikein nukkumistakaan missään tavallisista lepopaikoistaan. Päivälevolle hän kiipesi kirjahyllyn päälle, josta hän saattoi myös tarkkailla Kassisen menoja ja nukkumisia.

Lauantaina ei kuitenkaan enää nähty kimppuunhyökkäilyjä. Pahinta, mitä Seppo tarjosi, oli sähinä ja murina, ja sitäkin vain aamupuolella päivää. Illalla meno oli jo sen verran seesteistä, että henkilökunta uskalsi jättää molemmat vapaasti asuntoon yöksi.

Yö oli selvästi mennytkin hyvin! Sepolla oli normaali huomionhakuinen aamumeininki, kurinaa ja kehräystä ja huutoa ja pyöriäistelyä. Ruoka maistui ja Kassinen ei pelottanut enää yhtään.

Tältä tämän yhteiselon kuuluu näyttää! 

Yhdessä leikkimistä täällä ei ole vielä nähty, mutta eiköhän sekin kohta tule taas kuvioihin. Edellisenkin hammaskivenpoistoreissun jälkeen yhteisleikkejä sai odottaa muutaman päivän.

12 kommenttia:

  1. Seppo, palauttiko avaruusoliot nyt takasi oikean Kassisen..? Eli ihan oikeasti voit olla taas vapaasti.
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä palauttivat tai ehkä eivät, en tiijä. Nyt se kuitenkin on ihan kiva, kuka sitten onkaan. - Seppo

      Poista
  2. Olipa huojentavaa kuulla ja nähdä, että nyt ollaan taas tassukkain sulassa sovussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen illalla jopa rallittelivat! Henkilökuntakin on huojentunut. :)

      Poista
    2. Mitäs he tuossa näytöltä katselevat?

      Poista
    3. Saattoi ehkä olla Vera Stanhope tutkii! :) Ei kuulu Kassisen ja Sepon lempiohjelmiin mutta henkilökunta tykkää.

      Poista
  3. No huh, onneksi arki siellä on normalisoitunut! Aina meilläkin ihmetellään lääkäristä tulijaa, varmasti ihmeen tuoksuinen kaveri, että ei voi kuulua laumaan tuon hajuisena..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei taas tämän pidempään mennyt, vaikka kaksikin päivää käy jo henkilökunnan hermoille. :'D

      Poista
  4. Olipa hurjat jälkimainingit ja todellinen hammastempaus monella tapaa. Onneksi tilanne rauhoittui suht nopeasti eikä tullut mitään viikkojen kesytyskeissiä! Meillä onneksi kumpikaan ei ole moksiskaan, jos toinen on käynyt hampulääkärissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ei teillä vaan huomaa että hammaslääkärissä vaihtuu kaveri. Tiijätkö itekään, että saat samat takaisin? Et varmasti saa! Ehkä lääkärit vaan liimaa karvat johonkin toiseen kissaan! - Seppo

      Poista