sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Seppo tutkii IX

Seppo investigoi luumuja.

14 kommenttia:

  1. Tervehuomenta Tzepe!
    Maistelitko? Olko se luhmu hyvä? Minusta näytti vähän kummalta.
    Minäpä investigoin siikaa, siis kalaa, ei sikaa. Ekaks oli semmosta, joka haisi vähä kummalle (savustettu), mutta maistu hyvälle. Sitte kävi piika soutamassa verkoilla ja toi raakaa siikaa. Se vasta on hyvä! En syö enää savusiikaa, vaikka savustivat mulle oman vileen. Päätin, että syön vain raakaa ja joka päivä. Ootko sinä maistanu siikaa? Toivoo Viiru.
    (taisi olla virhe antaa raakaa siikaa tuolle karvapöksylle, nyt ei muu eväs taida kelvata)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Viiru! En maistellu luumua, totesin vaan että ihmisruokaa. Oli miniluumu vielä, henkilökunnan tätin (ei äksy niinkuin Kassis-täti) pihalla kasvanut tässä lähellä, eli oikein hyvää ihmisruokaa kai... Siika kuulostaa hienolta, savustettuna tai ilman. Oon syönyt kuhaa, raakana oli hyvää, savustettuna en söis. Paitsi ehkä just tuolleen ihmistenhyppyytysmielessä, että ensin haluaisin savuisena ja sitten en. Kymmenen pisteen suoritus Viiru! - Seppo

      Poista
    2. Herkkupeppu Viiru ja Viisas Seppo, kun ei luumuun kirsun kosketusta enempää paneutunut! ; D

      Poista
    3. Herkkupeppu-Seppu paneutuu muiden asioiden syömiseen, niinkuin Viirukin näköjään. :D

      Poista
  2. Kaikkea ne sinulle rahtaavatkin sinne laboratorioosi. Toivottavasti sait tutkimustyöstäsi edes kunnollisia herkkuja palkkioksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepon aistinvaraisten tutkimusten laboratorio toimii lähinnä auttamisen halusta, herkkuja saa palkaksi aniharvoin. :/

      Poista
    2. Mutta juuri nyt sattumoisin vietetään vapaaehtoisten avustajien vuosituhatta, jonka aikana vapaaehtoisille kuuluu antaa herkkuja kiitokseksi heidän pyyteettömyydestään. Tämä teema on todella tärkeä!

      Poista
    3. ?? onko todella vapaaehtoisten avustjien vuosituhat meneillään!? Miten en tätäkään tiennyt, kiitos nimetön inhvormaatiosta.

      Poista
    4. Eipä kestä, nimetön. Tällainen vuosituhat sattui nyt tosiaankin osumaan. Jos asia ei ollut tätä ennen selkiintynyt esimerkiksi muiden medioiden välityksellä, niin onneksi täältä tarttui ajankohtaistietoutta. Ja vielä ehtii mukaan!

      Poista
    5. Jaahas, täällä levitetään törk- eikun tärkeää tietoutta. Hieno homma!

      Poista
    6. Tämä on tärkeä tiedonvälityskanava. Seuraavan kerran, kun valitaan Valtion Tiedonjulkistamispalkintoa, Kassisen ja Sepon pitäisi saada paljon herkkuja! Toki tietysti muulloinkin ja muutenkin :)

      Poista
    7. Tuo on muuten hyvä, tarvitaan tiedonjulkistamispalkintoherkkuja aina kun tiedotetaan meidän elämistä! - Kassinen ja Seppo

      Poista
  3. Muistikko testata miten hyvin se pyörii pöydältä lattialle ja mitkä sen pyörimis ominaisuudet lattialla on? Onko matoilla tai esteillä millaista vaikutusta kulkuun?
    - Rokkimimmmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerinnyt, söivät pois. Ens vuonna pyörittelen ja raportoin, kiitti vinkistä. - Seppo

      Poista