perjantai 27. marraskuuta 2020

Kassinen tutkii XXVI

Kassinen investigoi Pihlaja-karkkeja.

Happamia, sanoi Seppo.

Kassinen jatkaa investigointiaan mutta Seppo pilaa kuvan hännällään ja sen varjolla.

16 kommenttia:

 1. Ihmisten karkit on outoja. Miten ne niitä pystyy syömään? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitain minttukarkkeja voitais nuoleskella, niissä on jotain. Ootteko kokeilleet? - Kassinen ja Seppo

   Poista
 2. Kettukarkit oli lapsena niin hyviä! Pitkä aika kun on viimeksi tullut maistettua, pitäisiköhän ostaa näin Kassisen innoittamana=)

  VastaaPoista
 3. Kettukarkit on parhautta!
  Vaan ei kissuuksille.. missä luuraa palveltavien possunpumppuherkku..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassisella ja Sepolla oli erityistä herkkua, mutta se vedettiin kitaan ennen sen suurempia kuvauksia ja bloggauksia! :O

   Poista
 4. Tulipa mieleeni, että Joensuussa oli aikoinaan kapakka nimeltä Marja Happonen ja Pekka Kettunen tai jotain sellaista. Enää en tuommoisia nokkelia nimiä keksitä, vaan englanniksi vedetän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! :D Henkilökunta voisi perustaa salakapakan nimeltä Seppo Kassinen.

   Poista
 5. Eikö riitä, että on kettukarkki hampaissa ja saatte ehkä romutettua karkkilakkonikin, kun pitää vielä Sepon varjoakin hammastella?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppo elää tullakseen täällä blogin puolella hammastelluksi, moitituksi, kiusatuksi, päälleistutuksi ja tallotuksi. Tai no, ehkä voi kokeilla jonkin seponylistyspostauksen saada aikaan tässä lähestyvän joulun kunniaksi...

   Poista
  2. Mielestäni selkeän rakkaudellisesti on blogissa pohdittu kissanpesän suuaukolle esim. giljotiinia (huom. jäi ajatuksen tasolle, ei toimeenpantu!). Tämä nyt vain on sellainen blogi, jossa täysin aiheettomasti rakastetaan sekapäistä, ruippahäntäistä ja tuhmailevaa seppoeläintä <3

   Poista
  3. Vaikuttaa yhä vahvemmin siltä, että olemme osa jotakin koetta. Ainakin selittäisi paljon! P.S. Jos niitä kettukarkkeja on vielä jäljellä, pyytäisin saapumisohjeet ja tunnistautumiskoodit SK:n salakapakkaan. Varaisitteko pöydän läheltä leikkialuetta sekä paikan yhdelle siskonpedistä?

   Poista
  4. Aiheettomasti rakastamme Seppoa, kyllä! Sitä ei vaan kansalle kehtaa esitellä. Maailma on kova ja niin pitää olla bloginkin.

   Kettukarkit taitavat olla tällä erää loppu, mutta uuden erän mahdollisesti saapuessa voisi salakapakka-alue aueta ulos muutaman kilometrin säteellä Joensuun keskustasta. Seppo Kassinen pohtii asiaa.

   Poista
  5. Ilmiöt | Kissablogit muuntuvat salakapakoiksi, joihin ihmiset eri puolilta maailmaa haluavat syömään eläimille kelpaamattomat tarjoilut

   Poista
  6. Oih, lukisin aiheesta erikoisartikkelin heti!

   Poista
  7. Olette nyt avainasemassa siellä konttorilla. Sukikaa turkkinne siltä varalta, että menee viraaliksi!

   Poista