sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Riski

Seppo ootko varma, että haluut nukkuu siinä noin? Maastoudut vähän liian hyvin. Saat syyttää vaan itseäs jos henkilökunta istuu päälle.

15 kommenttia:

 1. Kuten muissakin oudosta turmasta saaduissa supervoimissa, tässäkin olisi puolensa: On siis pohdittava Pannukakku-Seppo... uhka vai mahdollisuus? Pannukakku-Seppo mahtuisi livahtamaan oven alta ja postiluukusta. Ehkä myös jääkaapin tiivisteen välistä. Toisaalta Pannukakku-Seppoon ei mahtuisi isoja ruokapaloja, vain lientä ja sosetta, mikä söisi pohjan jääkaappiin livahtamiselta. Toivottavasti Seppo on pohtinut tämän riskiarvion loppuun saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökunnan mielestä lattialla luiruva, lientä litkivä Pannukakku-Seppo kuulostaa parannukselta nykyiseen verrattuna! Lattanalla olisi vähemmän keuhkotilavuutta huutamiseen ja pientä pihinää olisi aarioita helpompi kuunnella Postiluukun voi teipata umpeen, kun ei sieltä mitään järkevää ikinä tule.

   Poista
  2. Tzepe mikkään kakku oo, höh. Ei oo kissat kakkuja. Paitsi sit tulis teijän postilunkusta jotain yyperhienoo, nimittäin Tzepe! Toivoo Viiru. P.S. jos istuuvat sinun päälle, pistä ne leirille.

   Poista
  3. Yllätyskäänne kuohuttaa - blogista löytyi salattu kissa! Lukijoiden rakastaman Seppo-kissan ylellisen pehmeä alusta osoittautui lajitoveriksi, jonka henkilökunta tasoitteli sohvalle sopivaksi! Katso kuva!

   Poista
  4. Sepon alustana onkin siis TOINEN pannukakku-Seppo! :O

   Jättiskandaali! Kahden kissan blogi olikin kolmen! Oletko sinäkin laskenut kissasi aina väärin - Katso oikea laskutapa täältä!

   Poista
  5. "Yksi kissoistamme löytyi auton etupenkistä!" - Perheen ällistys vaihtui riemuun

   Kaikki tahtovat nyt pannukakkukissan!

   "Ohut kanafilee sopii kaikille" - Seppo J. Virolaisen kuumat vinkit misusi ruokintaan

   Poista
  6. Jaahas, henkilökunta koetetaan tappaa nauruun. Pitänee sulkea kommentointi tämän vakavan uhan edessä.

   Seppo Johannes Virolainen ei ole vielä pannukakkuuntunut ja henkilökunta ei myönnä ketään aiempaakaan kissaa litistelleensä - tiedä sitten, mitä karvavilttitehtaassa tapahtuu.

   Poista
 2. Toisinaan Seppo lipaisee näkymättömyyspulveria ja toisinaan ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan kiltteys- ja hiljaisuuspulveria olemassa?

   Poista
  2. Ei oo semmosta olemasa ku kissat ei semmosia tarvii. Palvelusväelle vois olla niihen lisäks mykkyyspulveria ja sit semmosta nukkumattomuuspulveria, jotta oisivat aina valmiina. Palvelemaan. Ihan ku partiolaiset! Toivoo Viiru.

   Poista
  3. Nukkumattomuuspulveria ei tarvita, täällä ollaan niin herkkäunisia että palveluntarve huomataan unen läpi yhdeksän kertaa kymmenestä. Juuri äsken Seppo asioi hiekkalaatikolla ja kaapi niin pitkän kaaan mukaan, että oli pakko noista tarkistamaan tilanne ja kakanpyyhkimisen tarve. :'D

   Poista
  4. Hih. Täällä ei kaavinta riitä, mr Kakkipylli tulee naukumaan aamuyöstä, että "nyt boxista pissimöykky pois, että saan tehtyä kakkimöykyn" ... ja sit sama uudestaan. Huoh. Ollaanko me palvelijat vähä pöljiä? Kysyy IlonaK.

   Poista
  5. Viirupylli onkin siisti eläin! :D

   Palvelijat on pöljäi, laita herra kuningas Viirulle pari lootaa lisää niin on lääniä mihin pissiä yölläkin. - Seppo

   Poista
 3. Vain tassunkärjet paljastavat maastoutujan! Kyllä Seppo tietää ja tuntee arvonsa, että henkilökunta tarkastaa moneen kertaan ettei kiltti Seppo ole istuimella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta Seppo olisi varmasti mukavan pehmeä istuin!

   Poista