tiistai 15. joulukuuta 2020

Makuelämys

Kassinen, mitä ihmettä sinä oikein yrität? Et kai nuoleskele niitä keksejä?

Kassinen kuule, henkilökunta on varma, että sinä et söisi niitä kuitenkaan. Kokeillaan vaikka!


Jaa vai söisit sittenkin? 

Et kyllä syö sitä loppuun, turkinpippuri-dominot eivät voi olla hyvästä Kassisille.

21 kommenttia:

 1. Höh, ensin annetaan nuolasta ja sitten otetaan pois. Leirille henkilökunta, sanon minä. Ja viekööt piian mukanaan. Täälä ei saa enää siikaa joka päivä. Eli ei tuo pukki lahjoja. Mutta eihän ne tarviikkaan, jos ovat joulun leirillä. Kjäh-kjäh. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassista vain kiusattiin julmasti tulevan joulun kunniaksi! Ehkä ei tuo pukki henkilökunnallekaan mitään, tai korkeintaan vie sinne leirille. Ei tuo kuulemma pukki meillekään mitään. Ootkohan sinä saamassa lahjoja? - Seppo

   Poista
 2. Kyllä on hirveetä, kun kissalta viedään leipäkyrsä suusta! Julumaa on henkilökunta, vaikka tonttukin voi sen ikkunasta nähä, eikä tule lahjoja (kuten Viiru tuossa ennakoi) ja voi joutua leirille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen yritti henkensä pitimiksi nakertaa keksiä ja se vain vietiin pois! Kylläpä nyt oli masentava tämä postaus.

   Poista
 3. Mutta kun, mutta KUN.. Se keskiraita on niin ihanaisen rasvaista ja maukasta!
  Antaa nyt Kassisellekin jos toinen tahtoo..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassinen on yrittänyt syödä myös sipsejä ja sen sellaista, niin henkilökunta ei usko hänen makuhermojensa tunnistavan kissoile sopivia ravintoaineita. :D

   Poista
 4. + luontokappaleen vilpitön kiinnostus uutuus(?)tuotetta kohtaan
  + mielenkiintoinen Kasseppos-hybridimalli
  + Kassisen taidokas ilmakävely
  + ihanan Sepon pilkkaamista ei edes rivien välissä

  - jääräpäiset kitupiikit blogikonttorissa ja heidän yhä rasvaisemmiksi käyvät jutut laihduttajien kiusaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kolmen plussan postaus! Kylläpä nyt saatiin ulos hieno juttu!

   ...Sepon pilkkaaminen oli hyyyyyvin lääähellä tuossa kuvassa, jossa hänen takapuolensa edustaa Kassisen jatkona.

   Poista
  2. Sepon valinta hybridimallin takapääksi korostaa hänen häntänsä ylivoimaisuutta: linjakas, liikkuva ja mukana tositarpeen tullen.

   Poista
  3. Asia on aivan päinvastoin! Sepon häntä on ohut kuollut luikero, joka unohtuisi kaapinovien väliin ellei henkilökunta sitä pelastaisi.

   Poista
  4. Sepon häntä on ergonomisesti ja ekologisesti muotoiltu. Se mahtuu kapeikkoihin ja pysyy vauhdissa erilaisissa käyttötilanteissa jäämättä kauas taka-alalle. Kaapinovien väleissä viihtyvä ohut luikero on tieteelliseltä nimeltään Corrigia Caligiae (suom. kengännauha).

   Poista
 5. Emäntä osti tuollaisen paketin kuulema "vierasvaraksi" ja nosti kaappiin. Nyt alkoi kiinnostamaan.. pitäisiköhän käydä penkomassa se paketti keittiön kaapista? - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joko uhka tai mahdollisuus Max! Täällä 1/2 kissoista ja 1/2 henkilökunnasta tykkäsi, ja toinen puoli ei. :P

   Poista
 6. Siis mitä?!? Ei joulun alla saa olla ilkeitä!
  Jos annetaan maistaa (tai ehtii maistamaan...), niin silloin ei uutta tuttavuutta oteta heti pois. Tontut ei taatusti tykkää.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontut eivät tykkäisi myöskään jos Kassinen söisi paketin keksejä ja ähkyssä vietäisiin eläinlääkäriin. Nyt vain estettiin sellainen kauhuskenaario! Eli henkilökunnalle on tulossa lahjoja!

   Poista
 7. Kissatieteellinen insti-Tuutti vaatii ehdottomasti tutkimusnäyttöä väitteille turkinpippuri-Dominoiden pahuudesta Kassisille! Yhtäkään tutkimusta saati vertaisarvioitua artikkelia emme aiheesta löytäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tutkimusnäyttö puuttuu vielä, nyt tässä ajatuksessa, että turkinpippuri-dominot tekevät Kassisille pahaa, oli kyse lähinnä ns. perstuntumasta tahi hypoteesista. Henkilökunta ei myöskään haluaisi uhrata tuota ainoaa Kassistaan tutkimukseen, mutta jos insti-Tuutti löytää muita vapaaehtoisia Kassisia (n=10 minimissään) niin tutkimusnäyttöä voidaan toimittaa.

   Poista
  2. Kissatieteellinen insti-Tuutti vastustaa ehdottomasti vaarallisia eläinkokeita, joissa voitaisiin kohdata valtakuntia musertavia Kassis-menetyksiä. Seppoa ei voida käyttää korvikkeena vaarallisissa tutkimuksissa, koska hän ei millään lailla vastaa Kassista ja näin ollen esim. keksien syönnin kognitiivisten vaikutusten tutkiminen olisi sula mahdottomuus. Jos ongelmaa on tutkittava, käytettäköön alustavissa kokeissa koe-eläiminä ensisijaisesti ihmisiä.

   Poista
  3. Mikä iloinen sattumus! Henkilökunnan ei-allekirjoittanut puolisko söi keksit ja koska hän vastannee Kassista kognitiivisilta kyvyiltään, on alustavat kokeet jo suoritettu. Keksien todettiin aiheuttavan vaarallista riippuvuutta, sillä niitä "tekisi mieli lisää."

   Poista
 8. No, sentään ehdit edes vähän maistaa. Oliko hyvää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin syönyt kaikki jos olisin saanut. - Kassinen

   Poista