maanantai 21. joulukuuta 2020

Unohdus

Miksi tämä naurettava eläin näyttää siltä, että se juonii jotain rikollista?

Ihan kuin joku kummisetä.

Varmasti se aikoo jotain tuhmaa. Tai typerää. Tai vähintäänkin aiheuttaa jonkin epäonnisuuden.


Nämä kuvat on otettu marraskuussa ja nyt kolme yötä ennen joulua henkilökunta tietää, mitä on tapahtunut. Tai mitä ei ole tapahtunut. Joulukuvat ovat jääneet ottamatta.

23 kommenttia:

 1. Ei oo Sepon vika jos joulukuvat on ottamatta.
  Vielähän hän on useampi vuorokausi aikaa aattoon, joten hopi hopi virikkeellistämään kissuuksia..! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuvat otettiin eilen keittiön kattolampun valossa. Ah miten kaunista... :'D

   Poista
 2. Tässähän on mainiot joulukuvien pohjat, photoshoppaamalla vaan tonttulakki ja pari palloa kuviin. Seppo näyttää, miten ennen jouluruoan syöntiä jälkeen pestään tassut oikeaoppisesti THL:n ohjeen mukaan. Ei ne lavastetut kuvat kuitenkaan sen paremmin onnistuisi, kun niissä näkyisi pari tassua tai takapuoli. 🤪

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jos osaisikin photoshopata noin!

   Lavastettujen kuvien (joissa on kaksi naamaa!) salaisuus on siinä, että otuksilla on tarpeeksi pieni estradi, jossa ovat ahdettuina vierekkäin eivätkä mahdu kääntymään ilman, että tippuvat alas. Henkilökunnalla on onneksi sovelias kissahuonekalu. :D

   Poista
  2. Hmm, onneksi on Canva ja valmiit tonttuhattutarrat :D

   Toimineeko linkki: https://photos.app.goo.gl/sEw2MA1sbJbKfAT16

   Poista
  3. AAAAAAAAAAAA MITEN HIENO

   Otettiin viime tingassa joulukuvia, huonossa valossa illalla keittiössä. Tulos on mitä sattuu mutta kuitenkin. :D Saako laittaa tuon ihanaisen, Sepon syvintä olemusta kuvaavan kuvan sitten johonkin joulukuvasatsiin? :)

   Poista
  4. Luonnollisesti se passaa, sillä onhan kuva sikäläisen henkilökunnan ja ajatus suoraan Sepolta kanavoitu eli tekijänoikeudet kaikin puolin teidän :D

   Poista
  5. Kiitoksia, creditoidaan kyllä! :D

   Poista
 3. Nonni, taas viattomia pieneläimiä syytellään omista erheistä! Oon jo soittanu Joulupukille, kaikille tontuille, Sauli Niinistölle ja Kuningatar Elisapetille. Lahjoja ei tuu, jos ei joulukuvat ilmaannu ja sassiin. Saatan vielä pirauttaa Rumpetin Tontulle, sinne Ameriikan yhdysvaltaan. Se saattaa laittaa vaikka jonki jouluohjuksen. Toivoo Viiru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiru, ihan oikein! Syytettiin ilman mitään syytä. Oon ollut ihan kiltti ja avoin joulukuville ja eivät vaan oo ottaneet. Ääliöt. - Seppo

   Lukijakunnan öö, kannustuksen myötä joulukuvia otettiin eilen. - henkilökunta

   Poista
 4. Olet sinä komea mustavalkoinen kissa- Pepsi

  VastaaPoista
 5. Aavistuksen uhkaavahan tämä ilmeikäs herra Seppo J. Virolainen on :O Olkaapa siis kunnolla siellä konttorilla ja tehkää kaikki, mitä hän pyytää, ettei käy köpelösti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos päivitykset yht'äkkiä loppuvat, niin sitten saatte syyttää herra Seppo Jiitä!

   Poista
  2. Viattomia luontokappaleita ja heistä etenkään komeaa, kilttiä, epänaurettavaa, hygieenistä ja joulukuville avointa Seppoa me emme syytä mistään <3 <3

   Poista
  3. Ai hygieeninen, niinkö? Olisi pitänyt kuvata viime viikonlopun kakkaepisodi, kun illalla siivottiin jälkiä kolmesta huoneesta ja pestiin mm. ikkunalautaa. Oli epänaurettava herra Seppo katsonut parhaaksi syödä oikein pitkän hiuksen, niin että löysä kakka vaan roikkui perässä kun sitä koetettiin juosta karkuun.

   Poista
  4. Ja ihanko Sepon omasta päästä oli kyseinen oikein pitkä hius irronnut? Ettei vain olisi henkilökunnan runsaalla karvoituksella osuutensa tähän sinänsä mitättömän pieneen välikohtaukseen, jota ei välitetty edes kuvata? Ja eikös se ikkunalauta olisi joka tapauksessa pitänyt jouluksi jynssätä? Toivottavasti edes annoitte erikoisherkkuja ja paljon hellyyttä löysää vatsaa poteneelle Seppo-paralle!

   Poista
  5. Kakkaepisodi toistui. Juuri äsken. Siis yöllä. Harvoimpa joulusiivousta on tullut tehtyä jouluaattoaamuna ennen neljää ja aiemmin joulusiivoukseen ei ole kuulunut kissan peseminen. Tai siis kissan takajalkojen ja mahan peseminen. Muutoin oli puhtaan näköinen mutta miten voi maha olla kakassa?

   Pitänee käydä läpi noita Sepon erikoisherkkuja ja vähentää niitä ja miettiä muutenkin otuksen ruokavaliota, jos kakkaepisodi toistuu kolmannen kerran. Ja ainakin henkilökunnan on syytä ajaa päänsä kaljuksi, että ruokavaliosta jäävät pois hiukset. Eihän se ihan niin paljon haittaisi, jos koko kakka olisi laatikossa eikä selkeänä vanana jatkuisi huoneesta toiseen.

   Poista
  6. Leppoisaa on sitten aloitella joulujuhlaa, kun on hyvissä ajoissa siivottu kakkavanat pois. Erityisen mukavaa on se, että ne ovat selkeitä, jotta pyyhkiminen käy varmasti ripeästi. Massun ja tassujen peseminen lisää yhteenkuuluvuudentunnetta kissan ja henkilökunnan välillä. Mutta kun vaihdatte sellaisiin erikoisherkkuihin, jotka kiinteyttävät kakkamassaa, pääsette jatkossa helpommalla. Nytpä jäädäänkin sitten odottamaan kuvia niistä uusista herkuista sekä tietysti kaljupäisistä palvelijoista! :)

   Poista
  7. Voin kertoa tilastotietoa: Auttoi, kun kansalaishiusten keskimitta putosi alle 15 cm... Nyt on taas pitemmät eli pitää imuroida alati ja silti toisinaan on kuvatunlainen episodi vastassa keskellä yötä.

   Poista
  8. Henkilökunnan ei siis tarvitsisi täysin kaljuuntua vaan molempien olisi vain lyhennettävä pääkarvojaan. Tämäpä hyvä tietää!

   Peseminen totisesti lisäsi yhteenkuuluvuuden tunnetta. Yhdessä vaiheessa oltiin tosi yhteenkuuluvaisia, kun Seppo koetti kiipiä karkuun olkapäälle ja pitkin selkää!

   Poista
 6. Aika menee liian nopeaa ja vauhdilla, tää olikin hyvä muistutus ettei meilläkään oo vielä joulukuvia!

  Asia täytyy korjata pikimmiten 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuvia kehiin! Yhteiskuvia mielellään! :D

   Poista