tiistai 19. tammikuuta 2021

Suuri persoonallisuus

Kassisesta ja Seposta täytettiin noin vuosi sitten ne kissojen geenitutkimusryhmän käyttäytymiskyselyt.

Henkilökunnan allekirjoittanut puoli täytti kyselyt ja lyhyet analyysit ilmestyivät luettavaksi vastausajan päätyttyä. Kassinen asettui normaalin kissan malliin mutta Seppo oli joiltain osin vähän erilainen eikä ollut niin lähellä rodun/lajin keskiarvoja. 

No, jokin aika sitten sähköpostiin kilahti pyyntö osallistua persoonallisuuskyselyn luotettavuuden arviointiin vastaajien välillä. Onko joku lukija saanut sellaista? Samassa taloudessa asuvan toisen ihmisen piti täyttää sama persoonallisuuskysely tietystä pyydetystä kissasta. 

Pyydetty kissa oli Seppo.

Henkilökuntaa vähän kiinnostaisi tietää, onko kissat valittu satunnaisesti vai nimenomaan jonkin erikoisuuden tai epänormaaliuden takia. Onko niin, että persoonaton Kassis-rukka ei kiinnosta suurta tiedemaailmaa?

21 kommenttia:

  1. Spesiaali-Seppo! Oon alusta asti tienny, että Seppo on jotain erilaista, jotain ihmeellistä! Ja tietenkin se ihmeellisyys pitää selvittää tarkemmin, että voisin sua ihailla enemmän. Toivoo Viirunpiika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, oon hyvin erikoinen! Ja ihmeellinen ja ihailtava. Vaikka kaikki ei sitä aina nää. - Seppo

      Poista
  2. Hurjaa! Kaikki Einsteinit ja Stiivi Joobsitkin ovat olleet vähän erikoisii, koska niin neroja!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, olen nero!!! En ärsyttävä tai muuta. - Seppo

      Poista
  3. Vähänkö hienoa että osallistuitte jo käyttäytymiskyselyyn!

    Tänne kilahti loppuvuodesta jonkin lisäkyselypyyntö omistajan suhteesta aikaisemmin vastattuun/vastattuihin kissuuksiin, mutta aika ei antanut periksi vastata.
    Veikkaan että tilastollisesti vastausten perusteella The one and only, Seppo, on päätynyt lisätutkimuksen kohteeksi. Se ei Kassista kissana pahenna! ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tännekin tuli tuo kysely omistajaa koskien. Ei ole vielä tullut vastattua, kun kysely näytti pitkältä, mutta pitää kyllä. ...mutta entä jos ja kun omistaja saa samanlaiset tulokset että kylläpä olet yhtä omituinen ja neuroottinen kuin tuo karvoja syövä kissasi, niin mitäs sitten tehdään. :D

      Kassinen kiittää!

      Poista
  4. Komppaan Kaisua täysin! Joku persoonallisuus/hyvinvointikysely vain tuli joulun maissa - tekemättä. Seppo on ihku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joulun maissa tuli se ihmispersoona OnePersonality. Pitää siihenkin vastata, vastataan yhdessä urakalla. :)

      Poista
  5. Kuulostaa enemmän siltä, että vain Kassinen ei kuulosta tutkijoista täysin keksityltä... Toisin kuin Seppo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kävi mielessä! "Ei voi tuollaista eläintä olla olemassa, varmistetaanpas."

      Poista
  6. Jos se on joku poika juttu... ei meistä vaan oo tullu mitään lisäkyselyitä.
    Thih, Seppo the Suuri ♥
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te ootte kanssa normaaleja ja hienoja, niinkuin Kassinenkin!

      Poista
  7. Tieteessä nyt vain kuuluu aprikoida, millä tilastollisen heittelyt selittyvät, kun kaikkien muka pitäisi sijoittua Gaussin käyrälle. PAITSI ETTÄ NYT NE (he) OVAT OTTANEET SEPON KOHTEEKSEEN JA URKKIVAT LISÄTIETOJA. OMANKIN TURVALLISUUTENNE VUOKSI OLKAA VAROVAISIA, ÄLKÄÄ ANTAKO PANKKITILIN NUMEROA, ÄLKÄÄ LÄHETTÄKÖ RAHAA KODITTOMIEN KISSOJEN KESÄKODIN HYVÄKSI ETELÄMANTEREELLA ÄLKÄÄKÄ KERTOKO, ETTÄ SEPOLLA ON FANAATTISIA IHAILIJOITA, JOIDEN KANSSA HÄN KÄY KIRJEENVAIHTOA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAAAAAA SEPPO ON NYT KOHDE, SEPPOA PITÄÄ SUOJELLA!!

      Pitänee kertoa, että Seppo on juuri muuttanut salaiseen palatsiin ja on siellä turvamiehistön valvonnan alla 24/7. Maistaja testaa kaikki hänelle syötettävät ruoat myrkyn tai pahan maun varalta.

      Poista
    2. EI KAI SEPPOA OLE VIETY SINNE SALAISEEN PUTININ PALATSIIN!!?? TÄSTÄ TULEE KANSAINVÄLINEN SELKKAUS!

      Poista
    3. Sepolle järjestyy kyllä varmasti identtisiä majoja eri puolilta maata, jos on tarpeen harhauttaa ulkopuolisia tahoja. Avustajat hoitelevat suklaat pois häiritsemästä. Myös koemaistamiset onnistuvat sikäli kuin sepesiaaliskissalle lohi ja kanafileet maistuvat. Saksasta on luvattu toimittaa terveelliset kuivaruoat suoraan majan ovelle.

      Poista
    4. Sepon loppusijoituspaikkaa täytynee uudelleenmiettiä, jos se aiheuttaa kansainvälisen selkkauksen. Haetaan hänet takaisin seuraavaa postausta varten ainakin!!! Henkilökunta syö suklaat ja lupaa ainakin haistella fileet!

      Poista
  8. Oliko Seppo muuten tirauttanut elämän elixiiriänsä Lohen geenipankkiin?
    Tuli vaan mieleen, olisiko jokin uusi projekti 'bubbling under' lisäkyselyyn perustuen.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seposta ei ole mitään osia luovutettu kenellekään, ainakaan vielä. Ei edes niitä kulmakarvoja lähetetty faneille. :D

      Poista
  9. Tästä hoksasinkin, että en ollut muistanut vaihtaa sähköpostiosoitettani tuonne Petsofiin, joten ei ole minulle tullut mitään viestejäkään. Mielenkiintoinen tuo uusi osio, jossa tutkitaan lemmikin ja omistajan persoonaa, täytyykin jonain päivänä paneutua siihen. Eihän sitä tiedä, vaikka itse saisi kuuluisuutta päätymällä tilastoihin samanlaisena omituisena poikkeuksena kuin teidän Seppo - toki ei varmaan yhtä nerokkaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tästä postauksesta oli jotain oikeaa hyötyä! :) Omistajan persoonaan pitää kyllä ehdottomasti vastata, saapahan epänormaali kissa-epänormaali omistaja-akseli täältä täytettä. :D

      Sepon neroutta esitelläänkin taas tämän päivän postauksessa. Samalla näkyy, miten Kassisen älynlahjat vertautuvat ehkä jonkinlaiseen vesisiiraan...

      Poista